Overzicht sponsors
Stevin (Hoofdsponsor)
Wij zijn Stevin: communicatieve technische consultants. Dé branchespecialist in de publieke infrastructuur die opereert op het snijvlak talent & techniek. Onze mensen brengen kennis en daadkracht aan operationeel management in energie, wegen en rail. De verbinding van talent en techniek vormt onze oplossing voor projecten. Wij doen dat scherp, helder, sportief en betrokken, dat is Stevin!
website
TU Delft (Hoofdsponsor)
De TU Delft is de huissponsor van de DSHC. De DSHC is een van de 40 sportverenigingen die zijn aangesloten bij de Unit Sport & Cultuur van de TU Delft. Het doel van de Unit Sport & Cultuur is meerwaarde te creëren voor de universiteit als geheel door bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van de studenten, de kwaliteit van de campus en de maatschappelijke betrokkenheid van de TU Delft. Samen met zo’n 50 studentenorganisaties, honderden docenten en trainers, en vele anderen binnen en buiten de universiteit onderhoudt S&C een gevarieerd en dynamisch programma waaraan jaarlijks zo’n 9.000 studenten en medewerkers deelnemen.
website
Adyen (Sponsor, Bordsponsors)
Adyen is a leading provider of omni-channel payment solutions with over 250 payment methods and 187 transaction currencies. By operating from a single, Internet-based platform we make it easy for businesses to accept payments worldwide.
website
Hockeygear.eu (Sponsor)
Online hockey spullen kopen? Natuurlijk bij Hockeygear.eu! Koopt u vaker online uw hockeystick,hockeyschoenen,scheenbeschermersof ander hockey-artikelen? Denkt u er dan eens aan om via de banner op onze website uw aankopen te doen bij Hockeygear.eu! Hockeygear.eu is één van de grootste online hockeywinkels van Nederland en middels uw aankoop ondersteunt u uw club! Over alle aankopen, gedaan via onze clubbanner, ontvangen wij namelijk een mooie bijdrage. Voor u, als lid, verandert er niets en koopt u gewoon tegen de scherpe internetcondities, welke Hockeygear.euaanbiedt!
website
Kasterop (Sponsor)
Kasterop te Zoetermeer is de exclusieve importeur van COLUMBUS reinigingsmachines en stofzuigers. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor reinigingsmachines van andere merken, voor reinigingsmaterialen, reinigingsmiddelen en osmosewater. Onze eigen technische dienst voert alle reparaties uit, zowel in onze werkplaats als bij u in het land. We kunnen (bijna) alle merken en soorten reinigingsmachines snel en vakkundig repareren!
website
Perpetuum BV (Sponsor)
Perpetuum beweegt mens en organisatie. De markt verandert continu. Er is meer dan voldoende potentieel in de organisatie aanwezig, maar het wordt onvoldoende benut. Het slim inzetten van álle kwaliteiten in de organisatie is meer dan ooit cruciaal voor succes! Duurzame resultaten worden bereikt door het optimaal inzetten van de medewerkers, het creëren van effectieve teams en het bouwen aan een inspirerende organisatie. Perpetuum zet uw organisatie in beweging met impactvolle programma’s op 3 niveaus: organisatie, team en individueel.
website
Arnold&Siedsma (Shirtsponsor)
Iets uitvinden is één. Uw uitvinding beschermen met een octrooi is stap twee. Een goede bescherming met octrooien geeft de concurrentie het nakijken en waarborgt uw exclusieve octrooirechten. En daarmee het uitzicht op het volle profijt van uw creatieve inspanningen en het daarbij horende intellectuele eigendomsrecht. Arnold + Siedsma is specialist in juridische bescherming van uw intellectuele eigendomsrechten. Van het vastleggen van octrooien tot en met de registratie en bescherming van merken, modellen en andere rechten. Zodat u uw idee of uitvinding in alle vrijheid tot een commercieel succes kunt maken.
website
Evides (Shirtsponsor)
Evides Waterbedrijf levert drinkwater in het zuidwesten van Zuid-Holland, Zeeland en de Brabantse Wal. Ook produceert Evides verschillende watersoorten voor de industrie in binnen- en buitenland en is zij actief in de afvalwaterzuivering. Evides Waterbedrijf is in handen van publieke aandeelhouders (gemeenten en provincie).
website
Kerckhoff Content Management (Shirtsponsor)
Your website, your product and your message are unique. So no matter what your online content wishes are, you will benefit most from a customized solution. Kerckhoff Content Management evaluates your website, copy and content and formulates answers that fit like a glove
website
Royal HaskoningDHV (Shirtsponsor)
Royal Haskoning DHV is one of Europe’s leading project management, engineering and consultancy service providers, ranking globally in the top 10 of independently owned, non-listed companies and top 40 overall. With nearly 8,000 professionals providing services worldwide from 100 offices in 35 countries, Royal HaskoningDHV carries out more than 30,000 projects every year in planning, transport, infrastructure, water, maritime, aviation, industry, energy, mining and buildings.
website
HACO (Bordsponsors)
Wij leveren div. cilinders, schakelaars en bedieningen, motoren, pompen en motorrelais, ventielen en spoelen, pennen,bussen en platformrollen, cilinder onderdelen, mechanische- en elektrische onderdelen, aggregaten, slangen en koppelingen en kabels en stekkers die passend zijn voor onder meer AMA, Anteo, Bär Cargolift, Behrens, Dautel, Dhollandia, Mariba, MBB-Palfinger, Ratcliff, Sörensen, Zepro, Mammut lift, Foco lift en Z-lift.
website
 


Sponsoren
Agenda
14-5 Vrienden van DSHC
22-5 ALV
18-6 Huizenhockeytoernooi
18-6 TD
  hele agenda
Hockey.nl
Uitslagen
D1 ZwartWit D1 4-2
H1 VMHC Pollux H1 1-3
D1 L.S.C. ALECTO D1 1-5
H1 L.S.C. ALECTO H1 2-6
D1 V.M.H.C. CARTOUCHE D1 1-2
D2 HV Westland D2 4-0
D3 D.H.C. Hudito D8 1-0
D4 Ring Pass Delft D6 3-1
D5 Dopie D4 3-0
D6 D.H.C. Hudito D11 7-0