Overzicht sponsors
Stevin (Hoofdsponsor)
DE PUBLIEKE INFRASTRUCTUUR ZIT VOL MOGELIJKHEDEN Wij werken samen met onze klanten aan toekomstbestendige oplossingen. Wij zijn Stevin Technology Consultants. We gaan voorbij de standaard oplossing. Voor ons is elke vraag uniek. De aanpak dus ook. Onze manier van werken maakt het verschil. We werken mét de klant aan technische innovaties in de publieke infrastructuur. Blijvende resultaten voor de langere termijn. Serieuze doorbraken in complexe issues. Dat is ons resultaat. Wij helpen klanten nieuw potentieel ontdekken én benutten.
website
TU Delft (Hoofdsponsor)
De TU Delft is de huissponsor van de DSHC. De DSHC is een van de 40 sportverenigingen die zijn aangesloten bij de Unit Sport & Cultuur van de TU Delft. Het doel van de Unit Sport & Cultuur is meerwaarde te creëren voor de universiteit als geheel door bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van de studenten, de kwaliteit van de campus en de maatschappelijke betrokkenheid van de TU Delft. Samen met zo’n 50 studentenorganisaties, honderden docenten en trainers, en vele anderen binnen en buiten de universiteit onderhoudt S&C een gevarieerd en dynamisch programma waaraan jaarlijks zo’n 9.000 studenten en medewerkers deelnemen.
website
Adyen (Sponsor, Bordsponsors)
Adyen is a leading provider of omni-channel payment solutions with over 250 payment methods and 187 transaction currencies. By operating from a single, Internet-based platform we make it easy for businesses to accept payments worldwide.
website
Hockeygear.eu (Sponsor)
Online hockey spullen kopen? Natuurlijk bij Hockeygear.eu! Koopt u vaker online uw hockeystick,hockeyschoenen,scheenbeschermersof ander hockey-artikelen? Denkt u er dan eens aan om via de banner op onze website uw aankopen te doen bij Hockeygear.eu! Hockeygear.eu is één van de grootste online hockeywinkels van Nederland en middels uw aankoop ondersteunt u uw club! Over alle aankopen, gedaan via onze clubbanner, ontvangen wij namelijk een mooie bijdrage. Voor u, als lid, verandert er niets en koopt u gewoon tegen de scherpe internetcondities, welke Hockeygear.euaanbiedt!
website
Kasterop (Sponsor)
Kasterop te Zoetermeer is de exclusieve importeur van COLUMBUS reinigingsmachines en stofzuigers. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor reinigingsmachines van andere merken, voor reinigingsmaterialen, reinigingsmiddelen en osmosewater. Onze eigen technische dienst voert alle reparaties uit, zowel in onze werkplaats als bij u in het land. We kunnen (bijna) alle merken en soorten reinigingsmachines snel en vakkundig repareren!
website
Perpetuum BV (Sponsor)
Perpetuum beweegt mens en organisatie. De markt verandert continu. Er is meer dan voldoende potentieel in de organisatie aanwezig, maar het wordt onvoldoende benut. Het slim inzetten van álle kwaliteiten in de organisatie is meer dan ooit cruciaal voor succes! Duurzame resultaten worden bereikt door het optimaal inzetten van de medewerkers, het creëren van effectieve teams en het bouwen aan een inspirerende organisatie. Perpetuum zet uw organisatie in beweging met impactvolle programma’s op 3 niveaus: organisatie, team en individueel.
website
StuD - Studentenuitzendbureau (Sponsor)
StuD is hét studentenuitzendbureau voor en door Delftse studenten. Dagelijks fietsen honderden studenten langs ons kantoor, gelegen in het hart van de campus. De directie van StuD zijn wij, zeven studenten die een jaar lang hun studie opzeggen om fulltime bezig te zijn met de dagelijkse bedrijfsvoering. Naast het snel en doeltreffend plaatsen van enthousiaste TU Delft studenten, hechten wij veel waarde aan zowel onze bedrijven als uitzendkrachten. Elke week hebben we afspraken bij bedrijven in de regio Delft om te zien welke studenten het beste bij het bedrijf passen. Onze uitzendkrachten zetten we graag in het zonnetje met vette activiteiten zoals StuD Career Day, de kerstactie en natuurlijk StuDuction!
website
Arnold&Siedsma (Shirtsponsor)
Iets uitvinden is één. Uw uitvinding beschermen met een octrooi is stap twee. Een goede bescherming met octrooien geeft de concurrentie het nakijken en waarborgt uw exclusieve octrooirechten. En daarmee het uitzicht op het volle profijt van uw creatieve inspanningen en het daarbij horende intellectuele eigendomsrecht. Arnold + Siedsma is specialist in juridische bescherming van uw intellectuele eigendomsrechten. Van het vastleggen van octrooien tot en met de registratie en bescherming van merken, modellen en andere rechten. Zodat u uw idee of uitvinding in alle vrijheid tot een commercieel succes kunt maken.
website
Evides (Shirtsponsor)
Evides Waterbedrijf levert drinkwater in het zuidwesten van Zuid-Holland, Zeeland en de Brabantse Wal. Ook produceert Evides verschillende watersoorten voor de industrie in binnen- en buitenland en is zij actief in de afvalwaterzuivering. Evides Waterbedrijf is in handen van publieke aandeelhouders (gemeenten en provincie).
website
Kerckhoff Content Management (Shirtsponsor)
Your website, your product and your message are unique. So no matter what your online content wishes are, you will benefit most from a customized solution. Kerckhoff Content Management evaluates your website, copy and content and formulates answers that fit like a glove
website
Royal HaskoningDHV (Shirtsponsor)
Royal Haskoning DHV is one of Europe’s leading project management, engineering and consultancy service providers, ranking globally in the top 10 of independently owned, non-listed companies and top 40 overall. With nearly 8,000 professionals providing services worldwide from 100 offices in 35 countries, Royal HaskoningDHV carries out more than 30,000 projects every year in planning, transport, infrastructure, water, maritime, aviation, industry, energy, mining and buildings.
website
 


Sponsoren
Agenda
19-8 Met DSHC naar het EK!
  hele agenda
Hockey.nl
Uitslagen
D3 HCOB - Hockeyclub Overbetuwe D1 2-0
D3 HIC DJ1 0-1
D3 DDHC DJ1 1-2
D3 MHC Daring-Veendam D1 2-1
D3 SV Kampong Hockey DJ3 0-0
D2 Ring Pass Delft D4 11-1
D4 Groen-Geel D6 4-2
D5 D.H.C. Hudito D7 0-7
H10 HC Voorne H2 16-1