Tophockey

Heren 1, tot nu toe

Nieuws afbeelding 6-1-2014

Heren 1 is seizoen 2013/2014 begonnen met een nieuwe coach, Jeroen Buné, een nieuwe assistent, Frank van Alphen en een jong team met veel nieuwe spelers. Na een enigszins moeilijke begin van het seizoen waarin zowel de staf als de spelers aan elkaar moesten wennen, is op het einde van de eerste seizoenshelft een goede lijn gevonden. Waar eerst nog verloren werd waar dat totaal niet nodig was, is heren 1 na de laatste wedstrijden tegen Ring Pass en Zoetermeer toch niet helemaal met een slecht gevoel de winterstop ingegaan. Een smet hierop is wel dat er in deze wedstrijden ondanks het vertoonde spel maar 1 punt gepakt is.

In de winterstop is heren 1 nu bezig met een krachtprogramma, wat tweemaal per week op het sportcentrum onder begeleiding gedaan wordt. Daarnaast wordt er ook gezaalhockeyd.

Met goede moed echter zal heren 1, 28 januari weer van start gaan met de voorbereiding, hopelijk met een gereduceerde blessurebank. Hopelijk zal ook Peter-Jan Bleeker, nummer 179, zal zijn rentree weer gaan maken. Als het vanaf 28 januari scherp en goed opgepakt gaat worden, kan DSHC heren 1 prima meedoen in de eerste klasse B, want er zit zeker hockeyend vermogen in het team. De valkuil blijft echter mogelijkheid op het terugkomen van blessures.

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.