header foto
 

Sponsormogelijkheden

Sponsor worden?


Dit zijn de mogelijkheden:


Tenuesponsoring Heren 1 en Dames 1

Het is mogelijk om als bedrijf een logo op een prominente plek op een shirt te plaatsen waarop ook het logo van DSHC en dat van de TU Delft staat. Hiermee is het mogelijk om wekelijks een groot aantal studenten, toeschouwers en tegenstanders te bereiken omdat het sportcentrum niet alleen voor hockeyers is, maar ook voor de vele technische studenten van de TU Delft die een andere sport beoefenen. Hieronder zijn de voorbeelden te zien van onze huidige sponsoren op de borst, beide mouwen en rug:

                 


Trainingspaksponsoring Heren 1 en Dames 1

Een bedrijf kan de trainingspakken sponsoren waarin de warming-up wordt gedaan door de spelers van Heren 1 en speelsters van Dames 1. Het logo/de bedrijfsnaam zal afhankelijk van de wens van de sponsor een prominente plek op het trainingspak krijgen.

            


Sponsorborden

Langs het hoofdveld van het sportcomplex kan een permanent sponsorbord met een logo/de bedrijfsnaam van de sponsor worden geplaatst. Dit geeft het bedrijf van de sponsor niet alleen naamsbekendheid bij de DSHC-leden en haar toeschouwers, maar ook bij de overige circa 15000 studenten van de TU Delft. Vanaf vorig seizoen staat er op de kopzijde van veld 1 een videotoren. Deze toren is een echte blikvanger en een perfecte locatie voor een bord met een logo/de bedrijfsnaam van de sponsor.


Als dit nog niet genoeg is:

Verder zijn er nog talloze mogelijkheden om een gepast partnership aan te gaan met de Delftsche Studenten Hockey Club. Trend van de laatste tijd is het bezoek van Delftsche studenten met een bepaalde studierichting bij uw bedrijf op een geplande dag. Het bedrijf kan zich op deze manier goed op de markt zetten voor een nieuwe generatie  ingenieurs.

DSHC zoekt een hoofdsponsor en andere sponsors. Elke sponsor wordt in de gelegenheid gesteld een banner op de website van DSHC te plaatsen en te worden vermeld in de Nieuwsbrief van Vereniging Oud Leden en het VOL-boekje. Alle sponsors worden jaarlijks uitgenodigd om gezamenlijk naar een thuiswedstrijd van de 1e teams te kijken met na afloop een borrel.
Sponsor worden? Neem contact op met:

Philippine Cleton

Bestuur DSHC 2016-2017

Commissaris Extern

 

E-mail: [email protected]

Tel. : +31 6 11 29 90 36

 

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.