Nieuwsafbeelding

3-6-2017 | 
Zondag 18 juni is er veel te doen bij DSHC. Doe jij mee met je huis aan het HuizenHockeyToernooi? Kom jij Heren en Dames 2 aanmoedigen? En daarna uit je dak op TD? We zien je daar! 
20-5-2017 | 
Aanstaande maandag is het weer zo ver: onze 3e en laatste ALV van het jaar! We zullen een reglementswijziging ter stemming brengen, dus kom vooral je mening geven en je dasje verdienen! Wil je de wijzigingen vóór de ALV graag doornemen, stuur dan een mail naar [email protected] We zien jullie graag om 20:00 uur in het Oude Dispuut! Tot maandag!
Lees meer

Nieuwsafbeelding

9-5-2017 | 
Aanstaande zondag zijn we jarig, en dat moet natuurlijk gevierd worden! Kom kijken naar de loeispannende wedstrijden op veld 1; het zal voor sommige DSHC topsporters zelfs hun laatste thuiszondag zijn... Dus kom genieten van een stukje taart in de ene hand en een pils in de andere hand langs de lijn! Tot zondag!
Lees meer

Nieuwsafbeelding

4-5-2017 | 
Was dit helaas jouw laatste seizoen bij DSHC? Schrijf je dan vóór 1 juni uit door een mail te sturen naar [email protected]!
Lees meer

Nieuwsafbeelding

8-3-2017 | 
Afgelopen zaterdag vond het Tophockey Benefietdiner plaats! Tijdens een viergangendiner in de middenzaal van de Zaak vlogen de veilingobjecten eruit, onder leiding van Veilingmeester Coen Roorda . We kunnen terugkijken op een succesvolle avond met een fantastische eindopbrengst. Ouders, sponsoren, Oud-leden en natuurlijk ook Tophockeyspelers:
Lees meer  |  Reageer
20-1-2017 | 


Voordat de competitie weer van start gaat op 12 maart, zal op zondag 5 maart de strijd losbarsten tussen DSHC teams die tegen elkaar een oefenpot spelen. Ook zullen DSHC Heren 1 en DSHC Dames 1 die dag gaan strijden voor de eerste punten van 2017, en wij zullen er natuurlijk staan met de tap. Kortom: zo'n dag waar het hele
Lees meer
1-11-2016 | 
De oude traditie van Heren 1 is ook Hockey.nl niet ontgaan. De oude manier van rugnummeren is natuurlijk ook erg uniek! Iedereen krijgt zijn eigen nummertje, maar deze moet wel eerst verdienen. Lees er via deze link ( https://hockey.nl/?s=dshc )  meer over in het interview met Joost van der Voort Maarschalk! 
Lees meer  |  Reageer
4-10-2016 | 
De sportkaartcontrole komt er weer aan, zorg dus dat je deze week je sportkaart koopt! Niet alleen voor je eigen team is het van groot belang dat je meetraint en wedstrijden mee kan doen, maar ook voor onze club is het noodzakelijk om een sportkaart te hebben.  Dit in verband met het aantal teams wat wij als club mogen hebben en het aantal
Lees meer
22-9-2016 | 
Wat was het een mooie aftrap van het seizoen op deze dag vol zon, pils en gezelligheid! Met een grote opkomst van ouders, sponsoren, het VOL-bestuur en DSHC-leden hebben we met alle teams vooral kunnen winnen langs de lijn!
Lees meer


Sponsoren
Agenda
25-6 Piet Reedijkbokaal
  hele agenda
Hockey.nl
Uitslagen
D2 Ring Pass Delft D4 11-1
D4 Groen-Geel D6 4-2
D5 D.H.C. Hudito D7 0-7
H10 HC Voorne H2 16-1
H2 VMHC Pollux H2 5-2
H3 OMHC H2 3-0
H4 D.H.C. Hudito H5 3-1
H5 HC De IJssel H3 6-0
H6 Klein Zwitserland H4 8-1