Belangrijk: Corona regels op DSHC

Algemeen

2-9 Deze week gaat het seizoen 2020-2021  van start en mag er weer lekker gehockeyd worden. Het begin van het seizoen zal niet helemaal normaal verlopen. Voor hockeyclubs en ook voor het sportcentrum zijn er verschillende coronaregels opgesteld. Het is belangrijk dat we ons hier allemaal aan houden, zodat we er toch nog een mooi seizoen van kunnen maken. 
 

Lees verder

Stevin bedankt!

Algemeen Nieuws afbeelding

11-8Na 5 mooie jaren is er een einde gekomen aan de samenwerking tussen de DSHC en onze hoofdpartner Stevin. Wij willen Stevin bedanken voor hun enthousiasme en support en wensen hen al het goede voor in de toekomst. Stevin, bedankt!
Lees verder

Meet the partner: Stevin

Algemeen Nieuws afbeelding

20-4 Hoe implementeer je een smart grid in het Rotterdamse metronetwerk? Hoe begeleid je de hele waardeketen in de transitie naar Zero Emission busvervoer? 


Lees verder

Meet the partner: Arnold & Siedsma

Algemeen Nieuws afbeelding

6-1 Hoe bescherm je het intellectuele eigendom van technieken voor de nieuwste hybride auto's? Kan je een octrooi aanvragen voor een simulatie? Hoe patenteer je de eerste koolhydraatarme friet?  

Lees verder

Voorwoord

Algemeen Nieuws afbeelding

11-9 Beste Hockeyers!

Het seizoen is afgelopen zondag officieel van start gegaan en de eerste doelpunten zijn al geprikt. Het nieuwe Hockey Bestuur is ingewerkt en na de eerste voorbereidingen staan we te popelen om alle teams te mogen ontvangen op de eerste thuis-zondag van het seizoen; zondag 15 september! Langs de lijn zullen we jullie voorzien van eten, drank en gezelligheid.

Lees verder

Piet Reedijk & Patricia Deutman Bokaal 2018

Algemeen Nieuws afbeelding

31-10Op 20 oktober werden de traditionele wedstrijden om de Piet Reedijk en Patricia Deutman-bokalen gespeeld. Oud H1&D1-spelers namen het op tegen de huidige selectie en gingen er ook nog eens allebei met de winst vandoor.  Aankomende zomer zullen deze wedstrijden weer worden gespeeld maar dan zal het grootser worden aangepakt ter viering van het Lustrumjaar, 120 jaar DSHC en 50 jaar

Lees verder

Wil jij volgend jaar hockeyen bij DSHC?

Algemeen Nieuws afbeelding

24-5Kom jij volgend jaar in Delft studeren en zou je graag willen blijven hockeyen? Hartstikke leuk!  DSHC is de grootste studenten hockeyclub in Delft, voor leden van het DSC.
DSHC heeft binnenkort weer open trainingen bij zowel de topteams als de vrienden teams, daar kan je aan meedoen door contact met ons op te nemen via de mail. 

Lees verder

Delftse studenten niet altijd het zuinigst

Algemeen Nieuws afbeelding

17-4 Waar studenten van de TU Delft in oktober afgelopen jaar nog de zuinigste waren tijdens de World Solar Challenge, kunnen de studentenhuizen uit Delft die meedoen aan de Student Energy Race hier nog van leren. De TU Delft won namelijk voor de zevende keer de Bridgestone World Solar Challenge, een route van drieduizend kilometer in Australië. In deze wedstrijd draait alles om duurzaamheid,

Lees verder

Jongeren in Delft bezitten relatief vaak een auto

Algemeen Nieuws afbeelding

15-4 Jongeren die op het platteland wonen bezitten gemiddeld twee keer zo vaak een auto als jongerenuit de stad. 1 op de 5 jongeren (van 18 tot 30 jaar) had gemiddeld een auto in de stedelijke gebieden. In de niet stedelijke gebieden was dit aantal twee keer zo hoog. Dit is gebleken uit onderzoek van het CBS naar autobezit onder jongeren.

Lees verder

Kick Off tweede seizoenshelft met vrienden van DSHC dag

Algemeen Nieuws afbeelding

5-3Aanstaande zondag is alweer de Kick-Off van de tweede seizoenshelft. Deze Kick-off zal samen gaan met de vrienden van DSHC dag. Dit betekent dat alle sponsoren, ouders en andere steunpilaren van de DSHC van harte welkom zijn!  Daarnaast zal en erwtensoep langs de lijn zijn en broodje Unox!  En natuurlijk zoals altijd:  Dames 1: 12:30 Heren 1: 14:45

Lees verder

Het zaalseizoen is van start gegaan!

Algemeen Nieuws afbeelding

9-1De zaalcompetitie is alweer van start gegaan! Met 5 herenteams en 1 damesteam is DSHC namelijk ook in de winter erg actief.  Heren 1, 3, 4, 5 en 6 hebben de balken al kunnen uittesten, maar ook van de gecombineerde Dames 2 met speelsters uit verschillende teams wordt veel verwacht dit zaalseizoen! 

Lees verder

Afsluiting eerste seizoenshelft

Algemeen Nieuws afbeelding

29-11De afsluiting van de eerste seizoenshelft was een zinderende dag langs de lijn, waarbij Heren 1 zijn koppositie weer veroverde en Dames 1 een overwinning boekte op Fletiomare Dames 1, die momenteel aan kop staan.  Ondertussen werd er langs de lijn genoten van gluhwein en kerstsfeertjes. Dit alles werd afgesloten met een TD waar gebroeders scooter er een mooi feestje van hebben

Lees verder

Met DSHC naar het EK!

Algemeen Nieuws afbeelding

4-7Van 18 tot en met 27 augustus 2017 strijden op de Rabo EuroHockey Championships 2017 in Amsterdam acht herenteams en acht damesteams om de winst. Natuurlijk is ook DSHC hier bij, en jij kan mee! De aanmeldingen starten woensdag 5 juli om 12:00 uur, dus zorg dat je je mailtje alvast hebt klaar staan naar [email protected]. Opgeven in groepen mag & wie het eerst komt wie het eerst maalt! Er

Lees verder

Uitschrijven seizoen 1718 vóór 1 juni!

Algemeen Nieuws afbeelding

4-5Was dit helaas jouw laatste seizoen bij DSHC? Schrijf je dan vóór 1 juni uit door een mail te sturen naar [email protected]!

Lees verder

6 zaalteams deze winter!

Algemeen Nieuws afbeelding

12-12De zaalcompetitie is alweer van start gegaan! Met 4 herenteams en 2 damesteams is DSHC namelijk ook in de winter erg actief.  Heren 1, 5, 10 en 11 hebben de balken al kunnen uittesten, maar ook van de gecombineerde Dames 2 en 3 met speelsters uit bijna alle teams wordt veel verwacht dit zaalseizoen!

Lees verder

KOOP JE SPORTKAART!

Algemeen

4-10 De sportkaartcontrole komt er weer aan, zorg dus dat je deze week je sportkaart koopt! Niet alleen voor je eigen team is het van groot belang dat je meetraint en wedstrijden mee kan doen, maar ook voor onze club is het noodzakelijk om een sportkaart te hebben. Dit in verband met het aantal teams wat wij als club mogen hebben en het aantal trainingsuren dat je krijgt als team! Kom wat

Lees verder

de DSHC trui

Algemeen

19-2 NIEUW ITEM IN DE DSHC COLLECTIE: de DSHC trui!
Wil jij voor de eerste competitiewedstrijd na de winterstop in handen zijn van deze nieuwe DSHC trui?
Voor 23 euro kan je met je team de trui bestellen inclusief je teamnaam op de achterkant. Ook kan je hem natuurlijk persoonlijk bestellen voor 20 euro.

Lees verder

8 november

Algemeen

9-11Wat was het gister weer een lekkere hockeydag. Midje november en zelfs het weer was heerlijk. De dag begon met een klapper, D3 won met maar liefst 14-0 van cartouche D4. Ook eindigde de dag met 3 punten, binnengesleept door SMF. Deze koningen dronken ook nog eens het fust leeg. Zondag weer een thuiszondag, we zien jullie allemaal dan weer!

Lees verder

LET OP: KOOP JE SPORTKAART!

Algemeen

2-10 Beste hockeyleden,
De sportkaartcontrole komt er weer aan. Zorg dus dat je voor volgende week een sportkaart hebt, om te kunnen trainen en wedstrijden te kunnen spelen. Voor onze club en je eigen team is het ook van groot belang dat iedereen een sportkaart heeft! Dit in verband met het aantal teams wat wij als club mogen hebben en het aantal trainingsuren wat je krijgt als team.

Lees verder

DSHC Radio zondag 20 september

Algemeen

19-9Baal jij ook zo dat je morgen net verplicht in de auto zit naar je familie, of net te lui bent om van die bank af te komen en daardoor de wedstrijden en gezelligheid van DSHC mist? Morgen zijn Ferry en Jellie er voor jou en je lotgenoten op de DSHC radio. Ze zullen achter de DJ tafel live verslag van Dames 1 en Heren 1 geven. Natuurlijk verzorgen ze ook de muziek bij de goals en in de pauzes

Lees verder

Open trainingen Dames 3

Algemeen

8-9 OPEN TRAININGEN DAMES 3
Donderdag 10 september heeft Dames 3 open training van 18.00 tot 19.30.
Ben jij geïnteresseerd en wil je meedoen? Neem dan contact op met Tessa Hillen:0622911393.


Lees verder

Nieuwe hoofdsponsor

Algemeen Nieuws afbeelding

19-6Met veel trots kunnen wij eindelijk vertellen dat we vanaf volgend jaar een nieuwe hoofdsponsor hebben.  Ze zullen de komende 5 jaar de DSHC door weer en wind steunen steunen en daarnaast zullen zij pronken op de shirts van Heren 1 en Dames 1. Een bedrijf voor en door echte Delftenaren: 

Stevin Technology Consultants!


Lees verder

Heren 9 kampioen.

Algemeen Nieuws afbeelding

27-5Heren 9 is ook ruim voor het einde van het seizoen kampioen geworden. Zij promoveren hierdoor direct naar de Reserve 2e klasse.

Lees verder

Scheidsrechterscursus

Algemeen

29-4Heb jij nog geen scheidsrechterskaart, dan is deze cursus verplicht. Of wil jij gewoon weer even opgefrist worden, en weer even weten wat de basisregels zijn, dan be je ook van harte welkom. Stuur een mailtje naar [email protected] om je aan te melden. Laat ook weten of je nog geen scheidsrechterskaart hebt of alleen komt om weer even op te frissen.

Lees verder

Heren 9 Kampioen

Algemeen

29-4Wat een helden, na 5 seizoenen is het SMF dan eindelijk gelukt! Kampioen!

Lees verder

Uitschrijven voor seizoen 2015-2016 voor 1 juni!

Algemeen

29-4 Beste DSHC-er,   Ben je klaar met je studie? Ga je weg uit Delft omdat de HJ’s te jong worden? En is het na die prachtige jaren bij DSHC dan toch echt tijd om Delft te verlaten en het werkende leven in te gaan? Of is er een andere (illustere) reden waarom je volgend Jaar niet gaat hockeyen? Kortom, wil je je afmelden voor het seizoen ’15-’16? Dit kan tot 1 juni ’15 kosteloos door een

Lees verder

Heren 10 zoekt keeper

Algemeen Nieuws afbeelding

13-3 Helaas is de keeper van Heren 10 geblesseerd. Ben jij diegene of ken jij diegene die alle goals de tweede seizoenshelft voor heren 10 uit het goal haalt. 


Neem dan contact op door een mailtje te sturen naar [email protected]


Heren 10 speelt op dit moment reserve derde klasse en staat zevende.


Lees verder

Stemmen vanaf 14 maart op onze clubheld!

Algemeen Nieuws afbeelding

11-3 Vanaf 14 maart kan er gestemd worden op onze clubheld. Mats van Hattum
http://www.adclubheld.nl/selecteer/dv/mats

Lees verder

Zondag warmste 8 maart ooit!

Algemeen Nieuws afbeelding

6-3Komt allen kijken zondag! Heerlijk weer, zonnebrilletje op!

Lees verder

ALV 9 maart

Algemeen

5-3Agenda ALV maandag 9 maart

1.    Opening

2.    Agenda

3.    (Notulen Vorige Vergadering)

4.    Jaarverslagen

a.     Commissaris Sponsoring

b.     Wedstrijdsecretaris


Lees verder

Contributie inning!

Algemeen Nieuws afbeelding

4-3 LET OP!
De contributie zal komende weken worden afgeschreven. Dit zal veel tijd kosten. Vandaar 3 weken!
In de verwachting u voldoende te hebben geïnformeerd,
Verblijven wij,
HoBe 14/15


Lees verder

Sportkaartcontrole!

Algemeen Nieuws afbeelding

3-3Deze en volgende week is er weer sportkaartcontrole! Dus vergeet je sportkaart niet.

Lees verder

Vakantie boeken? Denk aan je reisverzekering

Algemeen

3-3 Genoeg van het koude winterweer in Nederland en al aan het dagdromen over zonnige eilanden met wuivende palmen en witte stranden? Als je je reis gaat boeken, sta dan ook even stil bij een reisverzekering.   Waarom een reisverzekering?  Een reisverzekering is meestal niet verplicht om te hebben. Alleen bij reizen naar Cuba of Rusland moet je beschikken over een reisverzekering

Lees verder

Vrijwilliger Hockey World League Antwerp 2015

Algemeen

2-3 Beste hockey-addict,
KHC Dragons Brasschaat (www.dragons.be) heeft de eer en het genoegen om de Hockey World League Antwerp 2015 te organiseren. Van zaterdag 20 juni t.e.m. zondag 5 juli 2015 kan iedereen op onze club genieten van 2 weken tophockey.

Lees verder

Heren 7 zaalkampioen!

Algemeen Nieuws afbeelding

9-2De mannen van heren 7 zijn in de zaal kampioen geworden! Gefeliciteerd, wij zijn trots op jullie!

Lees verder

Erben Wennemars op de TU Delft!

Algemeen

22-1 Op 10 februari komt Erben Wennemars naar de Unit Sport & Cultuur van de TU Delft voor een sportlezing.  
 
Erben Wennemars is een enthousiaste, ambitieuze en gepassioneerde man. Hij leert de kunst van het schaatsen in Dalfsen op de leeftijd van vier jaar. 

Lees verder

Het bestuur van de DSHC wenst u fijne kerstdagen en alvast een gelukkig en sportief nieuwjaar toe!

Algemeen Nieuws afbeelding

23-12Wat staat ons in 2015 voorlopig te wachten - 16-2 ALV - 20-2 ELV - 21-2 Tophockey benefietdiner
- 24-2 Zaakhockeytoernooi
- 01-3 Kwibus naar Kieviten H1 - DSHC H1
- 08-3 Eerste DSHC thuiszondag na de winterstop
- 18-3 Huizenhockeytoernooi
- 31-5 Laatste thuiszondag + TD
- 04-6 Bedrijvenhockeytoernooi


Lees verder

Sponsoren gezocht!

Algemeen

4-12Voor volgend seizoen zijn er weer dringend sponsoren nodig. Voor meer informatie mail naar Evy Otto, [email protected]

Lees verder

Dames 7 zoekt nieuwe meisjes!

Algemeen

28-9Lieve hockeyers, Dames 7 zoekt nog meisjes en geeft dinsdag 7 oktober vanaf 18.00 uur een open training. Ben jij diegene die daar graag aan zou willen meedoen stuur dan een mailtje naar [email protected]. Met een luid hockey-behhhhhh!!!!! HoBe 14/15

Lees verder

ALV maandag 16 juni

Algemeen

2-6 Beste Hockeyleden,
Maandag 16 juni vindt de tweede en laatste ALV van het Hockeyseizoen plaats. Jullie zijn allen vanaf 19:30 welkom in de discotheek om de ALV bij te wonen. Tijdens deze vergadering zal de aanpassing in de statuten van DSHC, voorgeschreven door de KNHB, worden gepresenteerd.
Met een luid Hockeybèèèh HoBe 2013-2014


Lees verder

Hockey World League

Algemeen Nieuws afbeelding

20-1D.S.H.C. feliciteert de Nederlandse hockey mannen met het winnen van de Hockey World League! 

Lees verder

Winterstop

Algemeen Nieuws afbeelding

6-1De eerste seizoenshelft zit er op! De bomen zijn kaal, wij af en toe, en het wordt steeds kouder buiten. Hoewel de sneeuw het nog even laat afweten is de winterstop toch echt ingegaan, de velden van DSHC liggen er deze weken maar verlaten bij.. Wel wordt er nog veel gesport door onze leden, zo hebben we dit jaar maar liefst 5 heren en 3 dames teams die ons vertegenwoordigen in de zaal, en ook de

Lees verder

ALV 16-12-2013

Algemeen

13-12 Beste Hockeyleden,
Maandag 16-12-2013 vindt de eerste ALV van het jaar plaats, vanaf 19:30 zijn jullie van harte uitgenodigd in de disco. De agenda voor deze vergadering is te vinden in de bijlage.
Met een luid hockey-beh
HoBe ’13-‘14


Lees verder

SuperZondag

Algemeen Nieuws afbeelding

5-10Aanstaande zondag 6 oktober is het zover... 
DE DERBY VAN DELFT zal plaatsvinden! DSHC Dames 1 zal om 12.45 spelen tegen DOPIE D1! Komt allen onze dames aanmoedigen langs de lijn, verover een plaatsje op de tribune en blijf gezellig hangen, want aansluitend speelt H1 een wedstrijd tegen (erg toepasselijk) Derby H1. Natuurlijk zal ook de tap weer aanwezig zijn en zal bij

Lees verder

Wedstrijdverslag: Roomburg H1 1 - 6 DSHC H1

Algemeen Nieuws afbeelding

24-4Subject: Roomsoesjes 1 - 6 Delftsche mannen

Mannen,
Het onderwerp van deze mail laat niet een blijk van disrepect jegens de oranje-gekleurde mannen uit Leiden (de enige club uit Leiden, toch Wub en Hid?) zien, maar meer een compliment naar ons. Want waar we eerder in het seizoen nog wel eens als Delftse jongetjes hebben gespeeld, hebben we afgelopen zondag

Lees verder

Fotoverslag: Roomburg H1 1 - 6 DSHC H1

Algemeen Nieuws afbeelding

23-4 "Roomburg Heren 1 - DSHC Heren 1: 1-6
Fantastische galavoorstelling door Delftse bezoekers bezorgt Roomburg grootste thuisnederlaag in lange tijd | Superb display by Delft Students causes Roomburg to suffer biggest home defeat in long time"

Lees verder

Wedstrijdverslag DSHC H1 2 - 1 Amstelveen H1

Algemeen Nieuws afbeelding

18-4Mannen,
Vanaf het eerste fluitsignaal was het een wedstrijd met spanning, sensatie en gekke momenten. Sowieso was het al vreemd dat de zon in 2013 scheen en het kwik boven de 10 graden uitkwam en de hele lijn weer eens vol met publiek stond. 

Lees verder

Winterstop

Algemeen Nieuws afbeelding

27-11Lieve leden,

afgelopen zondag zijn de laatste officiele wedstrijden gespeeld voor de winterstop. Gelukkig hebben we deze dag kunnen afsluiten met een fantastisch regel-TD zodat we met warme gevoelens in ons hart de winter in kunnen gaan!

Sommige teams zullen dit seizoen gaan zaalhockeyen en alle info omtrent wedstrijden en trainingen kan je hier op de site vinden!

Lees verder

Student Hockey Trophy

Algemeen Nieuws afbeelding

24-4Zaterdag 21 juni wordt op de velden van Pinoké en Amsterdam de ABN AMRO Studenten Hockey Trophy georganiseerd. Dit is een intercorporaal hockeytoernooi met zowel een top- als een recreatietoernooi. Je zal het opnemen tegen disputen, huizen en clubs van andere corpora. Afsluitend is er een BBQ, TD en bussen naar het Leidse gefixt om nog even door te zakken. 

Lees verder

Wedstrijdverslag Ring Pass Delft - DSHC: 6-2

Algemeen Nieuws afbeelding

27-11Mannen,

Afgelopen zondag stond de Delftse kraker Ring Pass - DSHC op het programma. Een wedstrijd die live werd verslagen op stadsradio Delft en werd bezichtigd door tientallen toeschouwers. En die toeschouwers, vooral Ring Pass - fans, konden weliswaar juichen om de doelpunten van hun favoriete team, qua veldspel was het toch echt DSHC dat bij vlagen het betere en

Lees verder

Like ons op Facebook!

Algemeen Nieuws afbeelding

4-12De generatie kijkt tegenwoordig liever op Facebook dan op een website. Dus er zullen meer updates via Facebook gedaan worden dan vei DSHC.nl. Dus like de DSHC op https://www.facebook.com/delftschestudentenhockeyclub

Lees verder

DSHC APP

Algemeen Nieuws afbeelding

3-5 DOWNLOAD NU DE DSHC APP!
Download de app [zoek in de app-store naar LISA], selecteer je club en log in met je lidnummer en wachtwoord.
(Ben je deze vergeten dan kun je deze aanvragen via [email protected])


Voordelen op een rijtje:
- De uitslagen komen direct binnen

Lees verder

Ook Dames 3 heeft haar laatste hockeywedstrijd gespeeld en wint met 13 - 0!

Algemeen

12-12Ook Dames 3 heeft haar laatste hockeywedstrijd voor de winterstop gespeeld. Zij hebben met 13 - 0 van Rotterdam gewonnen. Lekker bezig dames.

Lees verder

Primeur op de velden van DSHC

Algemeen Nieuws afbeelding

16-5Aanstaande zondag zal de wedstrijd DSHC D1 – Alphen D1 gefilmd worden met een drone. Een drone is ideaal om een speler te volgen of om hoog vanuit de lucht het gehele speelveld te filmen. Zo kunnen bijvoorbeeld alle looplijnen bestudeerd worden. Voor zover wij weten is DSHC de eerste hockeyclub in Nederland die hiermee gaat werken. Dit alles zal in samenwerking gaan met Skyframes. De startup,

Lees verder

Stichting Move

Algemeen Nieuws afbeelding

9-4 Move is een maatschappelijk ondernemer die middels projecten, studenten aanzet aan de slag te gaan met basisschool leerlingen in aandachtswijken. De insteek is een sportactiviteit waarbij de kinderen met de studenten sporten en zo een hele nieuwe wereld leren kennen. Daarnaast is er een wijkverbeteringstraject die de kinderen, in samenspraak met de studenten, zelf bedenken. De vraag 'Hoe kunnen

Lees verder

Wedstrijdverslag DSHC - Alecto: 4-1

Algemeen Nieuws afbeelding

27-11Mannen, Afgelopen zondag stond het potje tegen Alecto op het programma. De laatste pot voor de winterstop. Een pot die, als we niet de 3 punten zouden pakken, onze aspiraties om play-offs te spelen toch wel flink zou verpesten. En dus waren we (mede dankzij een goede bespreking vooraf door onze coach) gebrand om te winnen.  De 1e helft begonnen we afwachtend en

Lees verder

Like de nieuwe Facebookpagina!

Algemeen Nieuws afbeelding

17-9Like de Deltsche Studenten Hockey Club! Binnenkort alleen nog nieuws via de pagina ipv de persoon! https://www.facebook.com/delftschestudentenhockeyclub 

Lees verder

Project H7!

Algemeen Nieuws afbeelding

27-11
Vet project van de mannen van H7! Wij vinden het coole beelden!

HoBe '12-'13Lees verder

Rabobank Hockey World League - 25% studentenkorting

Algemeen Nieuws afbeelding

19-5Van donderdag 13 juni tot en met zondag 23 juni vindt op de velden van HC Rotterdam de Rabobank Hockey World League Semi-Final 2013 plaats. DSHC-leden kunnen 25% korting op de kaarten krijgen! Neem voor deze korting even contact op met het hockeybestuur. Dit kan door een mailtje te sturen naar secretaris(at)dshc.nl. Meer info: 

Lees verder

Wedstrijdverslag Derby - DSHC

Algemeen

2-10 Heren,
Afgelopen zondag stond het affiche Derby - DSHC op het programma. Voor Schmoutz en Sam was het na Alphen uit wel de bevestiging dat je niet meer in de landelijke A-competitie zit, waarin je constant op leuke kakkerclubs met piekfijne watervelden speelt zoals KZ, Bloemendaal, Den Bosch, Laren, etc. We speelden gewoon lekker op een zandveld dat voor een Praxis

Lees verder

Sponsoren

Instagram