DSHC hockeykamp

Hockey Bestuur Nieuws afbeelding

25-5 Aan het begin van het jaar zagen we het jaar rooskleurig in, één ding was zeker voor ons gevoel: buitensport zal vast wel doorgaan dit jaar.

Lees verder

Overlijdensbericht Mathijs

Hockey Bestuur Nieuws afbeelding

20-5Tot onze treurnis is er vorige week bij het verschrikkelijke ongeluk in Scheveningen een van onze trouwe leden om het leven gekomen. Mathijs van Dulst bracht altijd veel sportiviteit en gezelligheid met zich mee en zal door ons altijd herinnerd worden als die vrolijke en enthousiaste fanatiekeling die veel plezier beleefde op en rondom de velden. Een allemansvriend, die ontzettend gemist zal

Lees verder

DSHC biedt namens DSC gratis opvangdag aan!

Hockey Bestuur Nieuws afbeelding

4-3 DSHC biedt namens het DSC een opvangdag aan voor alle kinderen van basisscholen in Delft, tijdens de lerarenstaking op 15 maart!
Deze dag zal in het teken staan van sport&spel en zal van 09.00-16.00 duren. Deelname van een kind is geheel kosteloos en is inclusief lunch.
Dit zal plaatsvinden op het sportcentrum 'X' van de TU Delft.

Lees verder

Een sportief 2019!

Hockey Bestuur Nieuws afbeelding

24-12Hobe '18/'19 wenst u een fijne kerst en een sportief 2019!

Lees verder

ALV 23 april om 20:00

Hockey Bestuur Nieuws afbeelding

20-4Aanstaande maandag 23 april is de ALV van de DSHC in het Oude Dispuut om 20:00.  We nodigen alle leden uit om te luisteren naar de voortgangsverslagen, beleidspuntjes en natuurlijk om een dasje te verdienen! 

Lees verder

DSHC ALV 19 februari

Hockey Bestuur Nieuws afbeelding

17-219 februari zal de eerste ALV van DSHC dit jaar plaatsvinden.  Hier zullen alle bestuursleden een half jaarverslag presenteren. Daarnaast zal de hockeykrant commissie geïnstalleerd worden.  Leden kunnen hierheen komen om de befaamde hockey dasjes te verdienen. Zorg dan wel dat je op de hoogte bent van feitjes over de DSHC, want je dasje verdien je niet zomaar! 

Lees verder

Fijne kerst en een gelukkig en sportief 2018!

Hockey Bestuur Nieuws afbeelding

22-12HoBe '17-'18 wenst jullie allemaal een fijne kerst en een gelukkig en sportief 2018! Dat er volgend jaar maar veel wedstrijden gewonnen en (kampioens)feestjes gevierd worden.

Lees verder

Aanstaande maandag ALV

Hockey Bestuur

20-5Aanstaande maandag is het weer zo ver: onze 3e en laatste ALV van het jaar! We zullen een reglementswijziging ter stemming brengen, dus kom vooral je mening geven en je dasje verdienen! Wil je de wijzigingen vóór de ALV graag doornemen, stuur dan een mail naar [email protected]. We zien jullie graag om 20:00 uur in het Oude Dispuut! Tot maandag!

Lees verder

ALV

Hockey Bestuur

8-1Na een succesvolle eerste ALV is het morgenavond weer tijd voor de tweede ALV van dit seizoen! Hoor alles over het sportkaartbeleid, de HO TD en het EK hockey in Amsterdam. Kom langs voor alle drankjes, updates en natuurlijk voor het verdienen van je dasje. Be there! 21.00 Oude Dispuut.

Lees verder

Overlijden Gouden Eerelid Hans Spoelstra

Hockey Bestuur

17-3Afgelopen week hebben wij kennis genomen van het overlijden van Hans Spoelstra. Hans Spoelstra was aanvoerder van Heren 1 in het befaamde jaar 1958, waarin Heren 1 landskampioen werd. Hans heeft veel voor DSHC betekend en is benoemd tot Gouden Eerelid. 
Onze gedachten gaan uit naar zijn vrienden en familie. Wij wensen hen sterkte bij het dragen van dit verlies. 

Lees verder

ALV

Hockey Bestuur

8-3Wat een succesvolle ALV hebben we achter de rug. Met veel gezelligheid, chips en drank bij het luiden van de bel was het een awesome avond! De leden zijn weer van alles op de hoogte en de HuHoToCo en de HoKraCo zijn geïnstalleerd. Ook zijn er 9 dasjes verdiend. Toon, Joris, Jonas, Noemi, Eline, Marjolein, Nout, Tjeerd en Jelle gefeliciteerd met jullie DSHC

Lees verder

ALV 7 maart

Hockey Bestuur

6-3 Morgenavond is het weer tijd voor de ALV. 
Kom langs voor alle drankies, updates en de installaties van de HoKraCo en de HuHoToCo. Hockey jij al langer dan 1 jaar bij DSHC en heb jij nog geen DSHC dasje? Deze kan je ook verdienen tijdens de ALV. Be there! 21.00 Oude Dispuut.

Tot morgen!

Lees verder

DSHC in het AD

Hockey Bestuur

10-2Vorige week vrijdag stond er een mooi stuk over DSHC in de krant. Wie konden ze nou niet beter interviewen dan onze eigen Steven Hoog: coach van heren 1, oud-speler en oud-HoBe! #wateenbaasje#tradities #1898 #zwartroodhart #134 — met Steven Hoog.

Lees verder

Fijne kerst en een gelukkig en sportief 2016

Hockey Bestuur

21-12HoBe '15-'16 wenst jullie allemaal een fijne kerst en een gelukkig en sportief 2016! Dat er volgend jaar maar veel wedstrijden gewonnen en (kampioens)feestjes gevierd worden.

Lees verder

Scheidsrechterscursus

Hockey Bestuur

2-12Vanavond was het scheidsrechters examen voor de leden van DSHC die nog geen kaart hadden. Alle 6 de deelnemers zijn geslaagd! Gefeliciteerd Faber, Nienke, Nina, Michelle, Max en Maurits! Bedankt Robert van Renesse!

Lees verder

DSHC Jarig

Hockey Bestuur

14-11DSHC is deze week jarig en dat moet natuurlijk gevierd worden! Daarom trakteren we morgen elk team op taart. Tot morgen tijdens het feestje langs de lijn! ‪#‎nomnom‬ ‪#‎taart‬ ‪#‎feest‬ ‪#‎DSHC117jaar‬ ‪#‎nunogwinnen‬

Lees verder

Koop je sportkaart nog deze week!

Hockey Bestuur

22-10 Beste hockeyleden,
Mocht je het nog niet gedaan hebben: koop dan deze week nog je sportkaart!
- Een sportkaart geeft je het recht om altijd op het Sportcentrum te mogen sporten, ook buiten je trainingstijd om.
- Aan de hand van het aantal sportkaarten wordt bepaald hoeveel trainingsuren wij met de DSHC krijgen.

Lees verder

Bestuur DSHC afwezig.

Hockey Bestuur

30-1Het bestuur van de Delftsche Studenten Hockeyclub zal een week afwezig zijn i.v.m. vakantie! U kunt ons na 8 februari weer bereiken. 

Lees verder

Delftsche Studenten Fanshop

Hockey Bestuur Nieuws afbeelding

18-3Wil jij ook de nieuwe lustrumsjaal, een zwart shirt of een haarbandje? Neem nu een kijkje in de nieuwe fanshop van DSHC! Deze is nu te vinden onder het tabblad De Club - Fanshop

Lees verder

Lustrum Diner voor VOL

Hockey Bestuur Nieuws afbeelding

3-3 Het 23e lustrum van DSHC is door onze huidige leden al gevierd met onder andere een zonnig huizenhockeytoernooi en een speciale lustrum TD inclusief Belgische bieren en een volkszanger. Maar om ook onze oud leden nog in de feestvreugde te laten delen zal er een Lustrum Diner georganiseerd worden op Societeit Phoenix. Op 14 juni a.s. zal aansluitend na de befaamde Patricia Deutman en Piet

Lees verder

Sportkaart controle vanaf 29 september!

Hockey Bestuur Nieuws afbeelding

23-9Let op, vanaf volgende week sportkaartcontrole. Een sportkaart is verplicht! Maar lief hockey bestuur waarom eigenlijk? - Een sportkaart geeft je recht om altijd op het sport centrum te mogen sporten, ook buiten je trainingstijd om. - Aan de hand van sportkaarten wordt gebaseerd hoeveel trainingstijden wij met de DSHC krijgen. - Vanaf volgend jaar geld dit ook voor de zondagen, heeft

Lees verder

Sponsoren

Instagram

Agenda

9-6 Thuiszondag
9-6 TD