Tophockey

Samenwerking tussen D.S.H.C. en H1-coach Rens Kauffmann eindigt na huidig seizoen

Nieuws afbeelding 8-4-2019

Na meerdere goede, open gesprekken te hebben gevoerd waarbij de ambitie van H1 centraal stond zijn het bestuur van D.S.H.C., de TU Delft en Rens Kauffmann er samen uit dat de samenwerking na het huidige seizoen wordt stopgezet.

Voorzitter Bob Fluttert: "Rens is een gedreven fanatieke coach met veel passie voor het hockey. Mede dankzij deze instelling is hij vorig jaar met een relatief nieuw H1 in één keer gepromoveerd naar de 1eklasse waar hij met ongeveer hetzelfde H1 nu in het linker rijtje staat! Om een studententeam aan te sturen is echter meer nodig dan alleen het hockey en daar is Rens ons ook uitstekend bevallen door zijn reële instelling en goede manier van omgaan met de spelers. We willen Rens enorm bedanken voor de 2 succesvolle seizoenen en wensen hem het beste voor de toekomst!”

Rens Kauffmann: "Ik heb echt een hele leuke tijd gehad bij DSHC. Van tevoren weet je dat dit natuurlijk een bijzondere club is, ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik daar niet heel goed over moest nadenken. Achteraf was dit echt een geweldige ervaring, waar ik zelf ook erg veel van geleerd heb. Het verloop bij een club als DSHC is erg groot. Dat is niet erg, maar als er, zoals volgend jaar, een grotendeels nieuwe groep komt te staan, moet je goed nadenken of je nog een keer opnieuw dat proces in wilt gaan. Ik maak nu de keuze om dat niet te doen, maar zou over een aantal jaar zo weer om de tafel gaan!"

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.