Samenwerking voortgezet met Menno Lievers en Staf Bauer

Tophockey Nieuws afbeelding

21-6 Goed nieuws! We zijn erg trots dat we mogen melden, dat de samenwerking met de hoofdcoaches Menno Lievers als coach van Heren 1 en Staf Bauer als coach van Dames 1 wordt voortgezet. Ondanks het abnormale jaar wat uiteindelijk maar 6 wedstrijden heeft geduurd, waren we blij om te horen dat ze allebei graag door wilden gaan. We kijken met veel vertrouwen naar volgend seizoen om er een goed en

Lees verder

Coaches tophockey gaan door!

Tophockey Nieuws afbeelding

27-7 Blij en trots zijn wij het nieuws naar buiten te kunnen brengen dat onze samenwerking met hoofdcoaches Staf Bauer en Menno Lievers volgend jaar wordt voortgezet. Ondanks een abrupt einde van het seizoen waren beide ploegen op goede koers om de vooraf gestelde doelen te halen. Daarom waren wij ook erg enthousiast om te horen dat zij ook open stonden voor een extra seizoen bij DSHC.


Lees verder

Selectie doen bij DSHC?

Tophockey Nieuws afbeelding

6-5Kom jij volgend jaar in Delft studeren of studeer je al in delft en wil jij tophockey met het studentenleven combineren? Onze eerste en tweede teams spelen (reserve) Eerste Klasse en zijn weer hard op zoek naar gemotiveerde jongens en meiden die graag drie keer per week serieus willen hockeyen. Mocht je interesse hebben om volgend jaar bij ons te komen hockeyen mail dan Erik op [email protected].

Lees verder

Dames 1 en Heren 1 zijn van start!

Tophockey Nieuws afbeelding

23-9 Na een mooi seizoen 2018 - 2019, waarbij onze eerste teams goed meededen in de eerste klasse, moest er helaas wel afscheid genomen worden van coaches Ezra Bakker en Rens Kaufman. Ze zochten een nieuwe uitdaging. Ezra vond deze uitdaging bij onze goede buur Ring Pass D1 en Rens besloot te verkassen naar de dames van Westland D1. 


Lees verder

Samenwerking tussen D.S.H.C. en D1-coach Ezra Bakker eindigt na huidig seizoen

Tophockey Nieuws afbeelding

6-5Na meerdere goede, open gesprekken te hebben gevoerd waarbij de ambitie van D1 en van coach Ezra Bakker centraal stond zijn het bestuur van D.S.H.C., de TU Delft en Ezra Bakker er samen uit dat de samenwerking na het huidige seizoen wordt stopgezet. Voorzitter Bob Fluttert: "Ezra heeft zich ontzettend ontwikkeld in zijn afgelopen 2 seizoenen bij D.S.H.C., vorig seizoen als assistent en dit

Lees verder

Samenwerking tussen D.S.H.C. en H1-coach Rens Kauffmann eindigt na huidig seizoen

Tophockey Nieuws afbeelding

8-4 Na meerdere goede, open gesprekken te hebben gevoerd waarbij de ambitie van H1 centraal stond zijn het bestuur van D.S.H.C., de TU Delft en Rens Kauffmann er samen uit dat de samenwerking na het huidige seizoen wordt stopgezet.

Lees verder

Voorbereiding tweede seizoenshelft Dames 1

Tophockey Nieuws afbeelding

1-3De voorbereidingen voor de tweede seizoenshelft zijn alweer volop van start gegaan! DSHC Dames 1 begon de voorbereiding met een teamweekend.  Willemijn van der Elst (D1) : ''Met het lustrum in het verschiet moest Dames 1 een beetje bezuinigen op de bestemming van het teamweekend dit jaar, maar het Mooie Maastricht bleek een leuke vervanging van Barca. Op vrijdagavond hebben

Lees verder

Afsluiting seizoen voor tophockey DSHC!

Tophockey Nieuws afbeelding

27-6Afgelopen zondag keerden oud Heren 1 en oud Dames 1 terug naar DSHC om de strijd aan te gaan met de huidige tophockeyteams. Helaas voor DSHC Heren 1 ging de beruchte Piet Reedijk-bokaal als van ouds naar de mannen met lagere rugnummers. DSHC Dames 1 heeft laten zien toch wel écht beter in conditie te zijn dan haar voorgangers; het huidige team haalde dan ook verdiend de

Lees verder

Rens Kauffmann nieuwe hoofdcoach Heren 1!

Tophockey Nieuws afbeelding

23-6Met trots delen wij mee dat Rens Kauffmann komend seizoen DSHC Heren 1 zal gaan begeleiden als hoofdcoach! Na hockeyclub IJssel zal hij vanaf volgend jaar aan het roer staan bij de Delftse mannen. Wij hebben het volste vertrouwen in een goede samenwerking en kijken dan ook erg uit naar het seizoen '17'18!

Lees verder

Succesvol Tophockey Benefietdiner!

Tophockey Nieuws afbeelding

8-3Afgelopen zaterdag vond het Tophockey Benefietdiner plaats! Tijdens een viergangendiner in de middenzaal van de Zaak vlogen de veilingobjecten eruit, onder leiding van Veilingmeester Coen Roorda. We kunnen terugkijken op een succesvolle avond met een fantastische eindopbrengst. Ouders, sponsoren, Oud-leden en natuurlijk ook Tophockeyspelers: Hartstikke bedankt ! Voor alle foto's gaat u naar

Lees verder

Tradities van Heren 1 uitgelicht op Hockey.nl!

Tophockey

1-11De oude traditie van Heren 1 is ook Hockey.nl niet ontgaan. De oude manier van rugnummeren is natuurlijk ook erg uniek! Iedereen krijgt zijn eigen nummertje, maar deze moet wel eerst verdienen. Lees er via deze link (https://hockey.nl/?s=dshc ) meer over in het interview met Joost van der Voort Maarschalk! 

Lees verder

OPEN TRAININGEN TOPHOCKEY TEAMS

Tophockey

1-6 **OPEN TRAININGEN TOPHOCKEY TEAMS**
Terwijl alle teams nog bezig zijn met de laatste wedstrijden heeft D1 er al twee open trainingen op zitten. Niet getreurd, volgende week is er nog een kans. Ook H1, H2 en D2 zullen open trainingen houden. 

Lees verder

Zondag 1 mei

Tophockey

30-4 Voor veel teams is het morgen even een hockeyvrije zondag. D1, H1 en H2 zullen morgen wel gewoon spelen en thuis shinen. Heb jij net zoals wij ook geen zin in een hockeyvrije zondag? Kom dan morgen deze toppers aanmoedigen langs de lijn! Piet Paulusma liet ook net weten dat de zon morgen heerlijk gaat schijnen, dus vergeet je zonnebril niet!
XOXO en tot morgen!!


Lees verder

Nieuwe pakken

Tophockey

6-1Na een aardbeving in de fabriek, zijn ze er dan nu toch echt: de speciaal voor DSHC ontworpen zwart-rode pakken! Vanaf vandaag zullen alle tophockeyteams shinen in hun nieuwe pakken met dank aan onze sponsor Stevin! Gister zijn alle pakken uitgedeeld, onder het genot van een drankje in de Ruif, waarna de diehards nog door zijn gerold naar Lorre! Ook hebben de vier geselecteerden, na een zware

Lees verder

Facebook Heren1 en Dames1

Tophockey

27-9Heren 1 en Dames 1 zijn dit jaar van start gegaan met een eigen facebook. Wil je niks van deze toppers missen? Ga dan snel naar de onderstaande links en volg ze op facebook!
www.facebook.com/dshcdames1 en www.facebook.com/dshcheren1

Lees verder

Hoofdsponsor Stevin

Tophockey Nieuws afbeelding

6-7Het contract met onze nieuwe hoofdsponsor Stevin is getekend. Vanmiddag zijn we gaan spuien over ideeën hoe we het sponsorschap vorm gaan geven en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Het was een groot succes!

Lees verder

Open selectietrainingen Dames 2

Tophockey

25-6 Lieve Dames!!


Dinsdag 30 juni en donderdag 3 juli houdt DSHC Dames 2 open selectietrainingen voor volgend seizoen. Dames 2 speelt al jaren mee in de top van de reserve tweede klasse en wil dit jaar alles geven om kampioen te worden en te promoveren.
Wil je meedoen met de trainingen, of heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar [email protected]


Lees verder

Janco Duvekot vertrekt toch bij DSHC

Tophockey

15-6 Coach Janco Duvekot vertrekt toch bij de vrouwen van DSHC. Eerder spraken de club en Duvekot nog de intentie uit om de samenwerking met één jaar te verlengen. Echter zal het van de coach te veel tijd kosten om zich naast zijn werk vol te kunnen toeleggen op het trainen/coachen van het Delftse studententeam.   Duvekot heeft twee jaar aan het roer gestaan bij de dames

Lees verder

Heren 2 kampioen, ruim voor het einde van het seizoen.

Tophockey Nieuws afbeelding

27-5Heren 2 is ruim voor het einde van het seizoen kampioen geworden. Hiermee promoveren zij direct naar de Reserve 1e klasse.

Lees verder

Open trainingen Heren 1 en Dames 1

Tophockey

27-5 Kom jij volgend jaar naar Delft?

Ben jij bijna klaar met je middelbare school of kom je net terug van je tussenjaar?
Je gaat volgend jaar in Delft studeren en wilt graag blijven hockeyen.
Dan wil je natuurlijk op niveau gaan hockeyen bij de leukste, oudste en grootste studentenhockeyclub van Delft.


Lees verder

Dames 1 zeker van promotie naar de 1e klasse.

Tophockey Nieuws afbeelding

27-5Dames 1 heeft haar promotie veilig gesteld, en zal volgend jaar uitkomen in de 1e klasse. Het volgende doel is kampioen worden. Aanstaande zondag kunnen zij kampioen worden. Dus kom zondag 31 mei naar het sportcentrum van de TU. Dan spelen zij tegen Rapide D1.

Lees verder

Steven Hoog komend seizoen aan het roer bij de mannen van DSHC.

Tophockey

18-5 Steven Hoog komend seizoen aan het roer bij de mannen van DSHC.
 
Zelf was hij eerder zes jaar lang actief als speler van het studententeam uit Delft. Later kwam hij ook nog uit voor Huizen. Hoog komt over van de mannen van Groen Geel, waar hij assistent was.
 

Lees verder

Vacature: Begeleiding H1 + Coach H2

Tophockey

8-5DSHC is op zoek naar versterking in de begeleiding van de mannenlijn. Je krijgt de kans ervaring op te doen als assistent bij het mannelijke vaandelteam en zal daarnaast zelf eindverantwoordelijk zijn voor het tweede mannenteam. Het vaandelteam komt uit in de Tweede Klasse en het tweede team speelt komend seizoen in de Reserve Eerste Klasse. Bij beide functies hoort een vergoeding. Ben jij

Lees verder

Selectietrainingen Heren 1, Heren 2, Dames 1 en Dames 2

Tophockey

29-4 Kom jij volgend jaar naar Delft?   Ben jij bijna klaar met je middelbare school of kom je net terug van je tussenjaar?  Je gaat volgend jaar in Delft studeren en wilt graag blijven hockeyen. Dan wil je natuurlijk op niveau gaan hockeyen bij de leukste, oudste en grootste studentenhockeyclub van Delft.    Kom naar de selectietrainingen van

Lees verder

Vacature: Heren 1 zoekt coach

Tophockey

7-4  
Sport & Cultuur zoekt trainer/coach voor de Delftsche Studenten Hockey Club (DSHC).
De Unit Sport & Cultuur van de TU Delft is op zoek naar een trainer/coach voor het eerste mannenteam (H1) van DSHC voor het seizoen 2015-2016.

Lees verder

Jeroen Buné en DSHC na dit seizoen uit elkaar

Tophockey

3-4 Coach Jeroen Buné stopt na dit seizoen met het coachen van de mannen van DSHC bij de Unit Sport van de TU Delft. Buné, de TU Delft en het bestuur van de Delftsche Studenten Hockey Club hebben in onderling overleg besloten de na dit seizoen aflopende samenwerking niet te verlengen. Buné heeft twee seizoenen aan het hoofd gestaan van de Eersteklasser uit Delft. Voor

Lees verder

Kwibus naar Kieviten was een groot succes!

Tophockey Nieuws afbeelding

2-3Helaas heeft heren 1 met 3 - 0 verloren maar de busreis was een groot succes. Wat een kabaal en wat een aanmoediging. De Kieviten zullen het er nog lang over hebben. Met fakkels, een muziek box en 25 man sterk hebben we het sportcomplex van de Kivieten op z'n kop gezet.

Lees verder

Kick off dag zondag 8 maart!

Tophockey

14-2Zondag 8 maart zal de Kick off dag weer plaatsvinden, dit is de eerste zondag na de winterstop dat alle teams weer thuis spelen. 

Lees verder

Heren 1 op trainingskamp!

Tophockey Nieuws afbeelding

14-2Heren 1 is op trainingskamp in Madrid. Dit om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft, waar ze zullen vechten om uit de degradatiezone te komen.

Lees verder

Trainer gezocht voor Heren 2 per direct!

Tophockey

18-12 Sport & Cultuur zoekt trainer voor de Delftsche Studenten Hockey Club (DSHC).
De Unit Sport & Cultuur van de TU Delft is op zoek naar een trainer voor H2 van DSHC in het seizoen 2014-2015.

Lees verder

Dames 1 winterkampioen

Tophockey Nieuws afbeelding

4-12Dames 1 is met 2 punten los winterkampioen. 

Lees verder

Met de Kwibus naar Kieviten H1 - DSHC H1

Tophockey Nieuws afbeelding

1-12Heren 1 spelt een week eerder dan de reguliere wedstrijden. Dus je kan! Met de Kwibus naar Kieviten H1 - DSHC H1! Kom H1 aanmoedigen bij hun eerste wedstrijd na de winterstop! Het zal tussen de 8 a 15 euro kosten afhankelijk van de hoeveelheid animo!

Lees verder

Kick-Off Day 9 maart

Tophockey

3-3Aanstaande zondag is het weer zo ver, de eerste thuisspeeldag van de tweede seizoenshelft!  Om onze topteams een vliegende start te bezorgen, organiseren wij daarom zondag 9 maart a.s. de DSHC Kick-Off Day! Komt allen kijken, het belooft een mooie zonnige lente-dag te worden. Geniet van prachtig spel, een lekker zonnetje en wellicht een biertje langs de lijn, en

Lees verder

wedstrijdverslag DSHC D1 - Dordrecht D1

Tophockey

2-12 DSHC D1 - Dordrecht Dames 1         1-4 
Voor het eerst na een paar bruisende wedstrijden, vol lovende woorden, prachtige doelpunten en uitgepakte trucen-dozen nu dan toch het vervelende bericht: dames 1 heeft onder niveau gepresteerd. Wat al werd aangeduid als een belangrijke wedstrijd van de 2e helft van de competitie, veranderde in een heuze draak

Lees verder

Open trainingen D1

Tophockey Nieuws afbeelding

22-6Kom jij volgend jaar in Delft studeren of studeer je hier al?

Kom dan meedoen bij de open trainingen van DSHC Dames 1!
Op dinsdag 2 juli en donderdag 4 juli worden er trainingen gehouden om je alvast kennis te laten maken met het hockey en het studentenleven in Delft.
De precieze tijd is nog niet bekend maar die zal snel volgen!


Lees verder

Selectietrainingen voor nieuwe studenten!

Tophockey Nieuws afbeelding

7-5 Kom jij in Delft studeren en wil je dat graag combineren met tophockey in de Eerste Klasse? Dan ben je van harte welkom om een paar keer mee te trainen. meld je aan bij [email protected] voor de onderstaande data:

Lees verder

Wedstrijdverslag DSHC H1 4 - 1 Derby H1

Tophockey Nieuws afbeelding

25-3Heren,
In barre omstandigheden werd er om 13.15 uur verzameld in het altijd gezellige Sportcafe van het Sportcentrum. Gesprek 1 van de dag: ga je met of zonder legging spelen? Gesprek 2 van de dag: mag je met muts op spelen, een vraag die het Hockeybestuur perfect wist te beantwoorden met verwijzingen naar de betreffende artikelen in de statuten en reglementen van de Delftsche

Lees verder

DSHC zoekt nieuwe trainer/coach voor eerste dameselftal

Tophockey Nieuws afbeelding

13-3Na een jaar zijn coach Chris van Nus en het bestuur van DSHC tot de conclusie gekomen dat er geen
gezamenlijk draagvlak is voor een nieuw seizoen.
Dit heeft te maken met zowel de privé en sportieve ambities van Chris, als de ambities van
DSHC voor volgend seizoen.
Dit is in goed overleg besloten en beide gaan na dit seizoen goed uit elkaar.


Lees verder

Oud Heren 1 en oud Dames 1 pakten voor een dag hun stick weer op

Tophockey

28-6 De loeispannende strijd om de Piet Reedijk-bokaal tussen oud Heren 1 en de net-gepromoveerde DSHC Heren 1 is weer losgebarsten! De oude generatie heeft als geheime wapen nummer 7 meegebracht en voor sommigen van de nieuwe generatie is het een emotionele laatste wedstrijd. Harmen heeft zelfs even getwijfeld of hij een zwart of toch zijn witte shirt aan moest trekken. Coach Steven Hoog

Lees verder

Open trainingen Heren 2 (Reserve Eerste Klasse)

Tophockey

15-6 Dinsdag 23 en donderdag 25 juni houdt DSHC Heren 2 open trainingen voor het volgend seizoen. Heren 2 is vorig jaar met afstand gepromoveerd naar de reserve Eerste Klasse en wil ook daar bovenin meedoen! De trainingen zijn op beide dagen van 17.30 tot 19.00 uur. Ben je geinteresseerd, heb je vragen, of wil je je aanmelden voor deze training? 

Lees verder

Tophockey benefietdiner 21 februari

Tophockey

11-12Zaterdag 21 februari zal het benefietdiner van tophockey plaatsvinden. Hierbij zullen Heren 1 en 2 en Dames 1 en 2 met zijn of haar ouders dineren op de Delftsche Studenten Societeit Phoenix. 

Lees verder

Heren 1, tot nu toe

Tophockey Nieuws afbeelding

6-1 Heren 1 is seizoen 2013/2014 begonnen met een nieuwe coach, Jeroen Buné, een nieuwe assistent, Frank van Alphen en een jong team met veel nieuwe spelers. Na een enigszins moeilijke begin van het seizoen waarin zowel de staf als de spelers aan elkaar moesten wennen, is op het einde van de eerste seizoenshelft een goede lijn gevonden. Waar eerst nog verloren werd waar dat totaal niet nodig

Lees verder

Dames 1, tot nu toe

Tophockey Nieuws afbeelding

6-1 Dit seizoen zijn we gestart met Janco Duvekot als coach en als assistent Henk Heemskerk. Daarnaast is ook het team zelf van samenstelling veranderd, en met veel nieuwe en jonge speelsters aangesterkt.

Lees verder

Belangrijke wedstrijd voor dames 1!!!!

Tophockey Nieuws afbeelding

9-5 Lieve leden en iedereen die DSHC een warm hart toedraagt,

zondag speelt DSHC dames 1 de allesbeslissende wedstrijd die gaat bepalen of zij na dit seizoen nog 1e klasse spelen! Na deze superbelangrijke wedstrijd speelt heren 1 ook een belangrijke wedstrijd die recht kan geven op een 3e plek. Helaas worden daarmee de play-offs net niet gehaald maar het zou de

Lees verder

Wedstrijdverslag DSHC - Alphen 6-2

Tophockey Nieuws afbeelding

18-3Mannen,
Na een waanzinnige donderdagavond, waarin we aan onze conditie hebben gewerkt, biertjes (vooral voor onszelf) hebben getapt en aan heel veel studenten van overal en nergens vandaan hebben laten zien dat het briljant is om in DSHC heren 1 te hockeyen, stond vanmiddag Alphen weer op het programma. 

Lees verder

Heren 2 en Heren 9 ook winterkampioen!

Tophockey

4-12Heren 2 en Heren 9 zijn naast Dames 1 ook winterkampioen! Hun doel is ook samen met Dames 2 die nu tweede staan om te promoveren. Het gaat goed en er is vertrouwen.

Lees verder

Open trainingen Heren 1 & Dames 1

Tophockey

1-5 Kom je dit jaar in Delft studeren en lijkt het je leuk om op prestatieniveau te blijven hockeyen maar wil je toch de gezelligheid van het studentenleven niet missen, dan is DSHC perfect voor jou!

Lees verder

Wedstrijdverslagen: Myra en Zoetermeer

Tophockey Nieuws afbeelding

10-5 DSHC - Zoetermeer: 5 - 4 De laatste wedstrijd voor de belangrijke pot tegen Myra was thuis op de kooi tegen Zoetermeer. En al was het voor de meeste recreatieteams een vrij weekend, de lijn stond aardig gevuld met supporters van de zwart-roden. Deze supporters werden in het eerste kwartier getrakteerd op maar liefst 3 doelpunten. Het vario-spelletje werkte weer echt lekker en ook de

Lees verder

Wedstrijdverslag Derby H1 – DSHC H1 0-2

Tophockey Nieuws afbeelding

12-11 Afgelopen zondag stond het affiche Derby – DSHC op het programma. Voor Schmoutz en Sam was het na Alphen uit wel de bevestiging dat je niet meer in de landelijke A-competitie zit, waarin je constant op leuke kakkerclubs met piekfijne watervelden speelt zoals KZ, Bloemendaal, Den Bosch, Laren, etc. We speelden gewoon lekker op een zandveld dat voor een Praxis klik-het-in-elkaar clubhuis was

Lees verder

Uitslagen Tophockey 11 November

Tophockey

12-11 Pollux H1 - DSHC H1        3 - 1
Leusden H2 - DSHC H2     1 - 4
Pelikaan D1 - DSHC D1     0 - 0
Groen-Geel D6 - DSHC D2  0 - 2

Lees verder

Chris van Nus nieuwe coach DSHC Dames 1

Tophockey Nieuws afbeelding

11-7 De Delftse studenten promoveerden afgelopen weekend na een 7-0 zege op Pollux naar de Eerste Klasse. Van Nus is momenteel oefenmeester bij de vrouwen van Muiderberg, waar hij ook actief bij was de jeugd. Eerder was hij onder meer werkzaam op SCHC, Soest en Gooische.
 
De dames van DSHC houden open trainingen op de volgende dagen:

Lees verder

Promotiewedstrijd Dames 1

Tophockey

11-7 Lieve (hockey)vrienden!
Na twee jaar ploeteren in de tweede klasse met zandvelden, thuisfluiters en hele hoop eindbazen is het dan eindelijk zo ver….
Aanstaande zondag speelt Dames 1 om 12.45u de PROMOTIEWEDSTRIJD naar de 1e klasse!

Lees verder

Sponsoren

Instagram

Agenda

Nog geen agenda punten.