Tophockey

Coaches tophockey gaan door!

Nieuws afbeelding 27-7-2020

Blij en trots zijn wij het nieuws naar buiten te kunnen brengen dat onze samenwerking met hoofdcoaches Staf Bauer en Menno Lievers volgend jaar wordt voortgezet. Ondanks een abrupt einde van het seizoen waren beide ploegen op goede koers om de vooraf gestelde doelen te halen. Daarom waren wij ook erg enthousiast om te horen dat zij ook open stonden voor een extra seizoen bij DSHC.


Voor Staf was het zijn eerste eerste seizoen aan het roer bij Dames 1, maar hij kende de club al door en door. Hij heeft in rappe tijd een geheel gemaakt van een heel jong team. Verder is hij zelf erg gedreven om volgend jaar verder te bouwen en veel te leren. 


Voor Menno was het zijn eerste seizoen bij DSHC en ondanks dat het hem allemaal nog niet bekend was, vond hij al snel zijn draai binnen deze oude en toch wel bijzondere club. Hij durfde tactisch het roer om te gooien, wat toch snel zijn positieve vruchten afwierp. Graag wil hij volgend jaar door met de stijgende lijn die zijn ploeg na de winterstop heeft ingezet. 


Ondanks dat wij heel blij zijn met dit nieuws, zijn we wel nog hard opzoek naar een assistent voor beide coaches. Ben of ken jij iemand die hier interesse in heeft, mail dan naar [email protected].

Sponsoren