Algemeen

Stichting Move

Nieuws afbeelding 9-4-2013
Move is een maatschappelijk ondernemer die middels projecten, studenten aanzet aan de slag te gaan met basisschool leerlingen in aandachtswijken. De insteek is een sportactiviteit waarbij de kinderen met de studenten sporten en zo een hele nieuwe wereld leren kennen. Daarnaast is er een wijkverbeteringstraject die de kinderen, in samenspraak met de studenten, zelf bedenken. De vraag 'Hoe kunnen we de wijk leuker maken?' staat hierbij centraal. Het doel is dat kinderen en studenten elkaars leefwereld leren kennen en zo horizon, kennis, kunde en mogelijkheden verbreden.

Maatschappelijk ondernemen is goed voor je CV, je persoonlijke ontwikkeling maar vooral is het erg leuk om in de stad waar je studeert een sociaal project op te pakken. Bovendien doet het de naam van de vereniging goed maatschappelijke projecten aan zich te koppelen. In de bijlage vind je een informatiepakket met alle praktische informatie over een MOVE project. Neem vooral ook een kijkje op onze website: http://www.stichtingmove.com om te zien wat we precies doen.
 
Stichting MOVE staat nu aan het begin van zijn activiteiten in Delft. Wil jij je namens DSHC inzetten voor stichting Move? Neem dan contact op met [email protected]
 
 
 

Sponsoren

Agenda

9-6 Thuiszondag
9-6 TD