Algemeen

Wedstrijdverslag Derby - DSHC

2-10-2012
Heren,

Afgelopen zondag stond het affiche Derby - DSHC op het programma. Voor Schmoutz en Sam was het na Alphen uit wel de bevestiging dat je niet meer in de landelijke A-competitie zit, waarin je constant op leuke kakkerclubs met piekfijne watervelden speelt zoals KZ, Bloemendaal, Den Bosch, Laren, etc. We speelden gewoon lekker op een zandveld dat voor een Praxis klik-het-in-elkaar clubhuis was gelegen. 

Maar goed, zeker niet onbelangrijker om hier 3 punten te pakken. 

We begonnen de wedstrijd op zich niet onaardig. Hadden het verdedigend vrij goed op orde, onze press verliep niet onaardig en in balbezit lieten we zo nu en dan leuke dingen zien. Wel speelde ons 'aanvallende' spel zich voornamelijk af op het middenveld, de spitsen werden moeilijk bereikt. Moeilijk om te bepalen waar probleem zich precies bevond: werden de spitsen niet aangespeeld omdat de middenvelders/verdedigers te veel het duel opzochten of liepen de spitsen te weinig waardoor de overige spelers genoodzaakt waren het duel in te gaan? Konden de verdedigers niet op interceptie spelen omdat de druk ervoor niet goed werd uitgevoerd, of hadden de spitsen en middenvelders het gevoel voor niets te lopen omdat de verdedigers toch niet voor hun man kwamen (en daardoor een snelle turnover onmogelijk werd).

In de tweede helft was het vervolgens billen knijpen zag ook J-W, onze hoofdsponsor van Croon, want de kansen voor Derby vlogen ons daarna om de oren! Gelukkig hebben de paal, lat, Marien en de spitsen van Derby ons gespaard en behaalde we de doelstellingen die we ons vooraf hadden gesteld: 3 punten, geen tegendoelpunten en geen gele kaarten.


Al met al een lastige wedstrijd maar een absoluut positief punt van de 1e helft is dat 2 van de 3 corners erin werden gesleept. Heel klasse gedaan! 


Gegroet,

166

P.S. de 3e helft mag natuurlijk niet worden vergeten en die is ook weer gewonnen door Heren 1. Een nummer erbij, 182 die met een chick heeft lopen snavelen, de hoofdsponsor die de TD gewoon heeft uitgespeeld, 166 met het ons nieuwe nummertje 188 op het achtkant met de onderbroek op de enkels en zoveel begroeiing op de bips dat dit vervolgens hét gesprek van de avond werd onder de dames en ook nog eens een 7e jaars met de billen bloot op het achtkant om van onderbroek te wisselen, That's winning!

Sponsoren

Agenda

9-6 Thuiszondag
9-6 TD