Algemeen

Wedstrijdverslag DSHC - Alecto: 4-1

Nieuws afbeelding 27-11-2012 Mannen,

Afgelopen zondag stond het potje tegen Alecto op het programma. De laatste pot voor de winterstop. Een pot die, als we niet de 3 punten zouden pakken, onze aspiraties om play-offs te spelen toch wel flink zou verpesten. En dus waren we (mede dankzij een goede bespreking vooraf door onze coach) gebrand om te winnen. 

De 1e helft begonnen we afwachtend en lieten we Alecto het spel maken. Alhoewel dit er bij tijden misschien voor een neutrale toeschouwer uit zag alsof zij daarom meer in te brengen hadden en het spel domineerden, werden zij eigenlijk totaal niet gevaarlijk en wij daarentegen wel degelijk. Gedurende de eerste helft namen we het initiatief ook steeds meer over en dit resulteerde in een aantal niet benutte corners en 2 velddoelpunten Martijn Hurkmans, die wederom bewees dat er dit seizoen geen rem staat op zijn doelpuntenproductie! Overigens was 1 van de doelpunten voor een groot deel te danken aan Fred, die donderdag door zijn vriendin op scherp werd gezet en deze scherpte lekker mee nam in de pot! 

De 2e helft hebben we het qua score misschien minder gedaan dan in de eerste helft, het veldspel was zo nu en dan best wel om van te genieten. De simpelheid waarmee we de bal bij tijden met elkaar verplaatsten, was echt heel lekker. Niet denken: pass zien is pass spelen! En ook het publiek was niet voor niets gekomen, bleek maar weer in de 2e helft. Zowel onze 2 velddoelpunten, het afgekeurde doelpunt van Hockers en de briljante in-out van die Alecto spits waarmee hij 166 het bos in stuurde om vervolgens te scoren, waren een genot voor het netvlies. En uiteraard heeft het publiek ook een beetje kunnen lachen om het kinderachtige gedrag van Peter-Jan richting Donk.

Dat was m weer voor een tijdje, na zondag 10 maart uit op HDS weer meer!

Ciao 166

P.S. hoe zit het met de uitbetaling van kratjes voor gele kaarten mannen? 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Sponsoren

Agenda

9-6 Thuiszondag
9-6 TD