Algemeen

Uitschrijven voor seizoen 2015-2016 voor 1 juni!

29-4-2015
Beste DSHC-er,
 
Ben je klaar met je studie? Ga je weg uit Delft omdat de HJ’s te jong worden? En is het na die prachtige jaren bij DSHC dan toch echt tijd om Delft te verlaten en het werkende leven in te gaan? Of is er een andere (illustere) reden waarom je volgend Jaar niet gaat hockeyen?
Kortom, wil je je afmelden voor het seizoen ’15-’16? Dit kan tot 1 juni ’15 kosteloos door een mailtje te sturen naar [email protected] en dan wordt het voor je geregeld.
Als dit niet het geval is, dan hoef je natuurlijk niks te doen en dan zien we je graag ook komend seizoen weer shinen op en langs de velden!
 
Als je je na 1 juni ’15 uitschrijft ben je verplicht de volledige contributie te voldoen en een sportkaart te kopen. Er worden geen uitzonderingen gemaakt. Ook worden er geen uitzonderingen meer gemaakt voor mensen die geblesseerd raken, een half jaar naar het buitenland gaan of iets anders hebben. Dit om de volgende reden: Je contributie bestaat voor het grootste deel uit veldhuur, materiaal- en KNHB-kosten deze gelden voor een heel jaar. Om deze reden kunnen we helaas geen regeling treffen voor halfjaarlijkse-contributie. Bij andere hockeyclubs is halfjaarlijkse contributie ook niet mogelijk. Wat je wel kan doen, is een deel van de kosten van je sportkaart terugclaimen. Dit kan via het SC als je duidelijk kan aantonen dat je in het buitenland hebt gezeten of een andere goede redden hebt dat je niet kon hockeyen.
 
Met een luid hockey beeehhhh,
 
Namens HoBe ’14-’15,
Wijnand Bodewes

Sponsoren

Agenda

9-6 Thuiszondag
9-6 TD