Tophockey

Voorbereiding tweede seizoenshelft Dames 1

Nieuws afbeelding 1-3-2018 De voorbereidingen voor de tweede seizoenshelft zijn alweer volop van start gegaan! DSHC Dames 1 begon de voorbereiding met een teamweekend. 

Willemijn van der Elst (D1) : ''Met het lustrum in het verschiet moest Dames 1 een beetje bezuinigen op de bestemming van het teamweekend dit jaar, maar het Mooie Maastricht bleek een leuke vervanging van Barca.
Op vrijdagavond hebben we een wedstrijd in de vrieskou tegen Maastricht MA1 gespeeld, die overtuigend met 5-1 werd gewonnen.
Vervolgens zijn we lekker uit eten gegaan en hebben we de binnenstad van Maastricht ontdekt. Gelukkig waren zoals altijd Ezra en Dirk keurig als laatste pas terug in het hostel.
Op zaterdag stond ons een sportieve activiteit te wachten, in klimpark Fun Valley werden onze trillende beentjes getest. 's Middags werd het winkelaanbod van Maastricht uitgetest en daarna volgde een heerlijk diner bij onze nieuwe favo Dadawan. Aansluitend hebben wij weer even alle tactische puntjes op de i gezet. Dit werd gevolgd door Jade's 'Ranking the team', waar van alles naar boven kwam. We sloten het teamweekend af met winst op en tegen HOD. Het was een erg geslaagd weekend, met dank aan de organisatie!!''

Sponsoren