Hockeybal 22 februari!!

Feest Nieuws afbeelding

16-1Het is bijna zover...... 22 februari vind het Hockeybal plaats! Een kaartje (voor jou en je date) is maar 40 euro! Ga eerst met je teamgenootjes en de dates lekker eten en stift daarna door naar het feest! Dit zal van 22.30 uur tot 03.30 uur plaats vinden in 'Cafe Onder Ons'. Kaartjes zijn te koop via de Zaaksite! Tot de 22e!

Lees verder

TJ TD 14 OKTOBER!

Feest Nieuws afbeelding

10-10Ja hoor! Daar is ie weer, de eerste TD van het jaar! En ter ere van het hockeylustrum zal elk team dat zondag zijn wedstrijd wint een GRATIS FLES CHAMPAGNE krijgen!  Dus kom allemaal champagne drinken langs de lijn zondag om vervolgens door te pakken naar de zaak voor de TJ TD! TJ dresscode: Hesje Wij wensen alle TJ's sterkte met indrinken! Tot zondag!

Lees verder

Brain Booster Huizen Hockey Toernooi 3 juni

Feest Nieuws afbeelding

22-53 juni is het weer zover! Het Brainbooster Huizen Hockey Toernooi! Kom met je huis, commissie, club of andere vrienden en geniet van een dag vol hockey en (pils) plezier! Teams zijn minimaal 6 spelers en er is geen maximaal aantal!  Voor 20,- wordt alles voor je geregeld, onbeperkt drank, BBQ en luxe broodjes!  Geef je op met je team door te mailen naar [email protected]

Lees verder

18 juni SUPER SUNDAY!

Feest Nieuws afbeelding

3-6Zondag 18 juni is er veel te doen bij DSHC. Doe jij mee met je huis aan het HuizenHockeyToernooi? Kom jij Heren en Dames 2 aanmoedigen? En daarna uit je dak op TD? We zien je daar! 

Lees verder

DSHC is jarig!!

Feest Nieuws afbeelding

9-5Aanstaande zondag zijn we jarig, en dat moet natuurlijk gevierd worden! Kom kijken naar de loeispannende wedstrijden op veld 1; het zal voor sommige DSHC topsporters zelfs hun laatste thuiszondag zijn... Dus kom genieten van een stukje taart in de ene hand en een pils in de andere hand langs de lijn! Tot zondag!

Lees verder

HO TD verplaatst naar 5 maart!

Feest

20-1

Voordat de competitie weer van start gaat op 12 maart, zal op zondag 5 maart de strijd losbarsten tussen DSHC teams die tegen elkaar een oefenpot spelen. Ook zullen DSHC Heren 1 en DSHC Dames 1 die dag gaan strijden voor de eerste punten van 2017, en wij zullen er natuurlijk staan met de tap. Kortom: zo'n dag waar het hele sportcentrum rood-zwart kleurt moet worden afgesloten

Lees verder

Kick-Off Day

Feest

22-9 Wat was het een mooie aftrap van het seizoen op deze dag vol zon, pils en gezelligheid! Met een grote opkomst van ouders, sponsoren, het VOL-bestuur en DSHC-leden hebben we met alle teams vooral kunnen winnen langs de lijn!

Lees verder

SUPER SUNDAY 5 juni

Feest

1-6 Aanstaande zondag is dan eindelijk dé dag van het jaar: de SUPERSUNDAY!
De laatste thuiswedstrijden zullen gespeeld worden, er zal gestreden worden op het huizenhockeytoernooi en last but not least zal de dag afgesloten worden tijdens het TD op de Zaak! Tijdens TD zullen kampioenen, trainers en het biercompetitie kampioensteam gehuldigd worden. Ook zal HoBe '16-'17 eindelijk

Lees verder

TD 17 april!!

Feest

16-4Na een maand in de UB te hebben gezeten gaan de feestjes eindelijk beginnen! Morgen kunnen we weer los op TD waar ook nog lekkere pizza gegeten kunnen worden. Deze dag begint natuurlijk al langs de lijn waar er witbier uit de tap zal stromen en de biercompetitie verder gaat. Om 12:45 speelt Dames 1 een belangrijke wedstrijd, dus be there om ze aan te moedigen!!!

Lees verder

TD 29 november

Feest

25-11Zondag 29 november is het weer zo ver! Het tweede TD van dit jaar alweer en wel HO! Welke TJ's gaan er deze zondag indrinken?  Op de zaak zullen er Domino's pizza's worden geserveerd! Langs de lijn kan er speciaal genoten worden van gluhwein om de koukleumen warm te houden! Tot zondag! xoxoo

Lees verder

TD foto's

Feest

29-10Tijdens al dat studeren even een lekker sog-momentje. Alle foto's van afgelopen TD staan op de zaaksite! Na het saaie ub-leven zijn er gelukkig meteen weer twee thuiszondagen, namelijk 8 en 15 november. Ook kan je al lekker wegdromen over volgend TD, deze is precies over een maand (29november)! 


Lees verder

TD 4 oktober

Feest

2-10Aanstaande zondag 4 oktober, is het eerste TD van dit seizoen. Het zal weer een fantastisch feestje worden. En vergeet natuurlijk je bitje niet!

Lees verder

Data TD's

Feest

27-9De data van de TD's in seizoen 2015-2016 zijn bekend. Zet ze in je agenda en mis ze niet.Lees verder

TD Beerfest

Feest Nieuws afbeelding

14-9A.s zondag 5 oktober is de eerste TD van het seizoen. Vanaf 18.00 uur gaat het los op de Phoenixstraat 30. Het thema is Beerfest. Je kan doormiddel van je zaakpas eten aftikken, en verder tot in de late uurtjes doorpartyen. Neem je tegenstander mee en laat de teamjongsten indrinken.

Lees verder

TD was weer een groot succes, voor foto's kijk op de zaaksite.

Feest Nieuws afbeelding

4-12TD was weer een groot succes, voor foto's kijk op de zaaksite. Zet de volgende TD ook direct alweer in je agenda. Dit is 31 mei!

Lees verder

23e Lustrum DSHC!!!

Feest Nieuws afbeelding

1-12013 is natuurlijk weer een lustrumjaar van onze mooie DSHC!

Opgericht in 1898 betekent dit dat we komende jaar ons 23e lustrum gaan vieren! In het komend jaar zullen er verschillende evenementen worden georganiseerd door de HockeyLustrum-commissie voor jullie!

Kijk dus regelmatig even op de site om op de hoogte te blijven!


Lees verder

Zaakhockeytoernooi

Feest Nieuws afbeelding

16-2Lieve Hockeyers,

Aankomende woensdag (20 Feb.) vindt dan eindelijk het mooie zaakhockeytoernooi plaats. Het begint om 21:00 in de eetzaal. Schrijf je in met je huis of club (4man) door te mailen naar [email protected]

Tot woensdag!


Lees verder

T-Dansant

Feest Nieuws afbeelding

12-11 Op 25 november is het weer zover! T-dansant op de zaak! Kom allemaal na de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft met je team, tegenstander, huis of clubgenoot naar de zaak.

Lees verder

Laatste Thé Dansant

Feest Nieuws afbeelding

11-7 Lieve Hockeyleden,
Aanstaande zondag zijn alweer de laatste wedstrijden van dit steengoede seizoen! Natuurlijk sluiten we dit jaar niet af zonder weer een laatste T-Dansant te organiseren. Dus kom zondag a.s. met je team/club of huisgenoten naar de zaak om dit mooie jaar af te sluiten! Vanaf 6 uur zijn jullie welkom en zal spoedig het eten worden opgediend. Hierna barst het feest

Lees verder

Sponsoren

Instagram