Belangrijk: Corona regels op DSHC

Algemeen

2-9 Deze week gaat het seizoen 2020-2021  van start en mag er weer lekker gehockeyd worden. Het begin van het seizoen zal niet helemaal normaal verlopen. Voor hockeyclubs en ook voor het sportcentrum zijn er verschillende coronaregels opgesteld. Het is belangrijk dat we ons hier allemaal aan houden, zodat we er toch nog een mooi seizoen van kunnen maken. 
 

Lees verder

Stevin bedankt!

Algemeen Nieuws afbeelding

11-8Na 5 mooie jaren is er een einde gekomen aan de samenwerking tussen de DSHC en onze hoofdpartner Stevin. Wij willen Stevin bedanken voor hun enthousiasme en support en wensen hen al het goede voor in de toekomst. Stevin, bedankt!
Lees verder

Coaches tophockey gaan door!

Tophockey Nieuws afbeelding

27-7 Blij en trots zijn wij het nieuws naar buiten te kunnen brengen dat onze samenwerking met hoofdcoaches Staf Bauer en Menno Lievers volgend jaar wordt voortgezet. Ondanks een abrupt einde van het seizoen waren beide ploegen op goede koers om de vooraf gestelde doelen te halen. Daarom waren wij ook erg enthousiast om te horen dat zij ook open stonden voor een extra seizoen bij DSHC.


Lees verder

Meet the partner: Stevin

Algemeen Nieuws afbeelding

20-4 Hoe implementeer je een smart grid in het Rotterdamse metronetwerk? Hoe begeleid je de hele waardeketen in de transitie naar Zero Emission busvervoer? 


Lees verder

Meet the partner: Arnold & Siedsma

Algemeen Nieuws afbeelding

6-1 Hoe bescherm je het intellectuele eigendom van technieken voor de nieuwste hybride auto's? Kan je een octrooi aanvragen voor een simulatie? Hoe patenteer je de eerste koolhydraatarme friet?  

Lees verder

Samenwerking tussen D.S.H.C. en D1-coach Ezra Bakker eindigt na huidig seizoen

Tophockey Nieuws afbeelding

6-5Na meerdere goede, open gesprekken te hebben gevoerd waarbij de ambitie van D1 en van coach Ezra Bakker centraal stond zijn het bestuur van D.S.H.C., de TU Delft en Ezra Bakker er samen uit dat de samenwerking na het huidige seizoen wordt stopgezet. Voorzitter Bob Fluttert: "Ezra heeft zich ontzettend ontwikkeld in zijn afgelopen 2 seizoenen bij D.S.H.C., vorig seizoen als assistent en dit

Lees verder

Samenwerking tussen D.S.H.C. en H1-coach Rens Kauffmann eindigt na huidig seizoen

Tophockey Nieuws afbeelding

8-4 Na meerdere goede, open gesprekken te hebben gevoerd waarbij de ambitie van H1 centraal stond zijn het bestuur van D.S.H.C., de TU Delft en Rens Kauffmann er samen uit dat de samenwerking na het huidige seizoen wordt stopgezet.

Lees verder

DSHC biedt namens DSC gratis opvangdag aan!

Hockey Bestuur Nieuws afbeelding

4-3 DSHC biedt namens het DSC een opvangdag aan voor alle kinderen van basisscholen in Delft, tijdens de lerarenstaking op 15 maart!
Deze dag zal in het teken staan van sport&spel en zal van 09.00-16.00 duren. Deelname van een kind is geheel kosteloos en is inclusief lunch.
Dit zal plaatsvinden op het sportcentrum 'X' van de TU Delft.

Lees verder

Hockeybal 22 februari!!

Feest Nieuws afbeelding

16-1Het is bijna zover...... 22 februari vind het Hockeybal plaats! Een kaartje (voor jou en je date) is maar 40 euro! Ga eerst met je teamgenootjes en de dates lekker eten en stift daarna door naar het feest! Dit zal van 22.30 uur tot 03.30 uur plaats vinden in 'Cafe Onder Ons'. Kaartjes zijn te koop via de Zaaksite! Tot de 22e!

Lees verder

Een sportief 2019!

Hockey Bestuur Nieuws afbeelding

24-12Hobe '18/'19 wenst u een fijne kerst en een sportief 2019!

Lees verder

Piet Reedijk & Patricia Deutman Bokaal 2018

Algemeen Nieuws afbeelding

31-10Op 20 oktober werden de traditionele wedstrijden om de Piet Reedijk en Patricia Deutman-bokalen gespeeld. Oud H1&D1-spelers namen het op tegen de huidige selectie en gingen er ook nog eens allebei met de winst vandoor.  Aankomende zomer zullen deze wedstrijden weer worden gespeeld maar dan zal het grootser worden aangepakt ter viering van het Lustrumjaar, 120 jaar DSHC en 50 jaar

Lees verder

Wil jij volgend jaar hockeyen bij DSHC?

Algemeen Nieuws afbeelding

24-5Kom jij volgend jaar in Delft studeren en zou je graag willen blijven hockeyen? Hartstikke leuk!  DSHC is de grootste studenten hockeyclub in Delft, voor leden van het DSC.
DSHC heeft binnenkort weer open trainingen bij zowel de topteams als de vrienden teams, daar kan je aan meedoen door contact met ons op te nemen via de mail. 

Lees verder

Brain Booster Huizen Hockey Toernooi 3 juni

Feest Nieuws afbeelding

22-53 juni is het weer zover! Het Brainbooster Huizen Hockey Toernooi! Kom met je huis, commissie, club of andere vrienden en geniet van een dag vol hockey en (pils) plezier! Teams zijn minimaal 6 spelers en er is geen maximaal aantal!  Voor 20,- wordt alles voor je geregeld, onbeperkt drank, BBQ en luxe broodjes!  Geef je op met je team door te mailen naar [email protected]

Lees verder

Delftse studenten niet altijd het zuinigst

Algemeen Nieuws afbeelding

17-4 Waar studenten van de TU Delft in oktober afgelopen jaar nog de zuinigste waren tijdens de World Solar Challenge, kunnen de studentenhuizen uit Delft die meedoen aan de Student Energy Race hier nog van leren. De TU Delft won namelijk voor de zevende keer de Bridgestone World Solar Challenge, een route van drieduizend kilometer in Australië. In deze wedstrijd draait alles om duurzaamheid,

Lees verder

Kick Off tweede seizoenshelft met vrienden van DSHC dag

Algemeen Nieuws afbeelding

5-3Aanstaande zondag is alweer de Kick-Off van de tweede seizoenshelft. Deze Kick-off zal samen gaan met de vrienden van DSHC dag. Dit betekent dat alle sponsoren, ouders en andere steunpilaren van de DSHC van harte welkom zijn!  Daarnaast zal en erwtensoep langs de lijn zijn en broodje Unox!  En natuurlijk zoals altijd:  Dames 1: 12:30 Heren 1: 14:45

Lees verder

Voorbereiding tweede seizoenshelft Dames 1

Tophockey Nieuws afbeelding

1-3De voorbereidingen voor de tweede seizoenshelft zijn alweer volop van start gegaan! DSHC Dames 1 begon de voorbereiding met een teamweekend.  Willemijn van der Elst (D1) : ''Met het lustrum in het verschiet moest Dames 1 een beetje bezuinigen op de bestemming van het teamweekend dit jaar, maar het Mooie Maastricht bleek een leuke vervanging van Barca. Op vrijdagavond hebben

Lees verder

Het zaalseizoen is van start gegaan!

Algemeen Nieuws afbeelding

9-1De zaalcompetitie is alweer van start gegaan! Met 5 herenteams en 1 damesteam is DSHC namelijk ook in de winter erg actief.  Heren 1, 3, 4, 5 en 6 hebben de balken al kunnen uittesten, maar ook van de gecombineerde Dames 2 met speelsters uit verschillende teams wordt veel verwacht dit zaalseizoen! 

Lees verder

Fijne kerst en een gelukkig en sportief 2018!

Hockey Bestuur Nieuws afbeelding

22-12HoBe '17-'18 wenst jullie allemaal een fijne kerst en een gelukkig en sportief 2018! Dat er volgend jaar maar veel wedstrijden gewonnen en (kampioens)feestjes gevierd worden.

Lees verder

Afsluiting eerste seizoenshelft

Algemeen Nieuws afbeelding

29-11De afsluiting van de eerste seizoenshelft was een zinderende dag langs de lijn, waarbij Heren 1 zijn koppositie weer veroverde en Dames 1 een overwinning boekte op Fletiomare Dames 1, die momenteel aan kop staan.  Ondertussen werd er langs de lijn genoten van gluhwein en kerstsfeertjes. Dit alles werd afgesloten met een TD waar gebroeders scooter er een mooi feestje van hebben

Lees verder

Met DSHC naar het EK!

Algemeen Nieuws afbeelding

4-7Van 18 tot en met 27 augustus 2017 strijden op de Rabo EuroHockey Championships 2017 in Amsterdam acht herenteams en acht damesteams om de winst. Natuurlijk is ook DSHC hier bij, en jij kan mee! De aanmeldingen starten woensdag 5 juli om 12:00 uur, dus zorg dat je je mailtje alvast hebt klaar staan naar [email protected] Opgeven in groepen mag & wie het eerst komt wie het eerst maalt! Er

Lees verder

Afsluiting seizoen voor tophockey DSHC!

Tophockey Nieuws afbeelding

27-6Afgelopen zondag keerden oud Heren 1 en oud Dames 1 terug naar DSHC om de strijd aan te gaan met de huidige tophockeyteams. Helaas voor DSHC Heren 1 ging de beruchte Piet Reedijk-bokaal als van ouds naar de mannen met lagere rugnummers. DSHC Dames 1 heeft laten zien toch wel écht beter in conditie te zijn dan haar voorgangers; het huidige team haalde dan ook verdiend de

Lees verder

Rens Kauffmann nieuwe hoofdcoach Heren 1!

Tophockey Nieuws afbeelding

23-6Met trots delen wij mee dat Rens Kauffmann komend seizoen DSHC Heren 1 zal gaan begeleiden als hoofdcoach! Na hockeyclub IJssel zal hij vanaf volgend jaar aan het roer staan bij de Delftse mannen. Wij hebben het volste vertrouwen in een goede samenwerking en kijken dan ook erg uit naar het seizoen '17'18!

Lees verder

Aanstaande maandag ALV

Hockey Bestuur

20-5Aanstaande maandag is het weer zo ver: onze 3e en laatste ALV van het jaar! We zullen een reglementswijziging ter stemming brengen, dus kom vooral je mening geven en je dasje verdienen! Wil je de wijzigingen vóór de ALV graag doornemen, stuur dan een mail naar [email protected] We zien jullie graag om 20:00 uur in het Oude Dispuut! Tot maandag!

Lees verder

DSHC is jarig!!

Feest Nieuws afbeelding

9-5Aanstaande zondag zijn we jarig, en dat moet natuurlijk gevierd worden! Kom kijken naar de loeispannende wedstrijden op veld 1; het zal voor sommige DSHC topsporters zelfs hun laatste thuiszondag zijn... Dus kom genieten van een stukje taart in de ene hand en een pils in de andere hand langs de lijn! Tot zondag!

Lees verder

Uitschrijven seizoen 1718 vóór 1 juni!

Algemeen Nieuws afbeelding

4-5Was dit helaas jouw laatste seizoen bij DSHC? Schrijf je dan vóór 1 juni uit door een mail te sturen naar [email protected]!

Lees verder

Succesvol Tophockey Benefietdiner!

Tophockey Nieuws afbeelding

8-3Afgelopen zaterdag vond het Tophockey Benefietdiner plaats! Tijdens een viergangendiner in de middenzaal van de Zaak vlogen de veilingobjecten eruit, onder leiding van Veilingmeester Coen Roorda. We kunnen terugkijken op een succesvolle avond met een fantastische eindopbrengst. Ouders, sponsoren, Oud-leden en natuurlijk ook Tophockeyspelers: Hartstikke bedankt ! Voor alle foto's gaat u naar

Lees verder

HO TD verplaatst naar 5 maart!

Feest

20-1

Voordat de competitie weer van start gaat op 12 maart, zal op zondag 5 maart de strijd losbarsten tussen DSHC teams die tegen elkaar een oefenpot spelen. Ook zullen DSHC Heren 1 en DSHC Dames 1 die dag gaan strijden voor de eerste punten van 2017, en wij zullen er natuurlijk staan met de tap. Kortom: zo'n dag waar het hele sportcentrum rood-zwart kleurt moet worden afgesloten

Lees verder

Sponsoren

Instagram

Agenda

Nog geen agenda punten.